Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ

  Ο υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμου Κύμης-Αλιβερίου Κώστας Κέκης με την Λαϊκή Συσπείρωση καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους,
τους ανέργους την Τετάρτη 1η Μάη και ώρα 10.00 το πρωί στην Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί για τον εορτασμό της κορυφαίας μέρας της εργατικής μας τάξης, της Εργατικής  Πρωτομαγιάς, στην πλατεία του Αλιβερίου.
 Τιμούμε τους πρωτεργάτες του εργατικού κινήματος, οι ...
οποίοι μέσα σε δύσκολες συνθήκες, άνοιξαν νέους δρόμους δείχνοντας ότι τίποτα δεν χαρίζεται, αλλά όλα κερδίζονται με οργάνωση και αγώνες. Τιμούμε όλους όσοι έδωσαν τη ζωή τους για να έχουμε εμείς σήμερα δικαιώματα στη δουλειά και στη ζωή και υπερασπιζόμαστε τα οράματά τους και την παρακαταθήκη τους. Η φετινή Πρωτομαγιά μας βρίσκει αντιμέτωπους με πολέμους που οδηγούν στη σφαγή ολόκληρων λαών, την όξυνση των κοινωνικών ανισοτήτων, τις σκληρές συνέπειες της παγκόσμιας κρίσης και τις επιθέσεις ενάντια στην ελευθερία μας, στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας.

  Το μήνυμα του φετινού εορτασμού της Πρωτομαγιάς δεν μπορεί να είναι άλλο από τον αγώνα για τη διεκδίκηση μίας καλύτερης ζωής με αξιοπρέπεια και ειρήνη.
Αρνούμαστε να ζήσουμε σε έναν κόσμο εκμετάλλευσης και πολεμικών εγκλημάτων.
Αρνούμαστε να είμαστε τα θύματα των πολιτικών και αυτής της κυβέρνησης που δείχνει το στυγνό της πρόσωπο, αρπάζοντας με πλειστηριασμούς και κατασχέσεις τα σπίτια των ανθρώπων του μόχθου της εργασίας. Τέτοια ανάπτυξη δεν τη θέλουμε και θα αγωνιστούμε για να την αποτρέψουμε.

 Απευθύνουμε προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους τους
εργαζομένους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους του Δήμου μας και τους καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή Συγκέντρωση.