Σάββατο 4 Μαΐου 2019

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Θα είναι μια δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ της ΕΡΕΤΡΙΑΣ, αφού επέστρεψε στο τοπικό πρωτάθλημα και σε τέτοιες περιπτώσεις η κάθε ομάδα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της.
Η ομάδα έχει πολλούς και καλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, από την Ακαδημία Ερέτριας και σίγουρα θα γεμίσει το ρόστερ της, αλλά δεν ξέρουμε πως θα κινηθεί ώστε να προσθέσει σ΄ αυτό και εμπειρία.
Σίγουρα θα υπάρξει νέο διοικητικό σχήμα και αυτό θα βάλει τους στόχους για την...
επόμενη μέρα.
Εμείς δεν γνωρίζουμε αν και πόσοι από τους βασικούς ποδοσφαιριστές θα θελήσουν να συνεχίσουν στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας, με την φανέλα της ΕΡΕΤΡΙΑΣ κι αν θα συνεχίσει κι ο προπονητής κ. Δημήτρης Βαλκάνος.
Προφανώς όλα αυτά θα πρέπει να τ΄ αποφασίσει το νέο ΔΣ, αλλά όπως κι αν έχει το πρωτάθλημα της περιόδου 2019-2020 δεν θα είναι εύκολο, αφού σ΄ αυτό εκτός από την ΕΡΕΤΡΙΑ επέστρεψε και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Εκεί στην Ερέτρια εκτός από την διοίκηση και το ρόστερ, θα πρέπει να φροντίσουν και για το γηπεδικό, αλλά και για την παρουσία και την βοήθεια του κόσμου.
Στο πρωτάθλημα 2019 - 2020 ο Δήμος Ερέτριας θα έχει 3 ομάδες στην Α΄ Κατηγορία, αφού εκτός από τον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ, επιστρέφει ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ και ανέβηκε και ο ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ.