Τρίτη 30 Απριλίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλες και όλους τους υποψηφίους στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, αλλά περισσότερες ευχές σε όλους τους δημότες. Για τους ψηφοφόρους να στείλουμε και ένα μήνυμα. Προσέξτε γιατί μετά την κάλπη, το όποιο λάθος δεν θα διορθωθεί. Να προσέχετε ιδιαίτερα, αυτούς που κάθε φορά αλλάζουν παράταξη και απλά θέλουν να εξασφαλίσουν την εκλογή τους!!! Να προσέξετε και αυτούς και στις εκλογές του 2014 υποσχέθηκαν πολλά και δεν έκαναν τίποτα.
Ο δήμαρχος κύριος Γιώργος Ψαθάς υποσχέθηκε να φροντίσει τον Δήμο και ...
κάθε δημοτικό διαμέρισμα, αλλά χάθηκε κι αυτός στα παιχνίδια των πολιτικών, αφού έμπλεξε στα γρανάζια του ΣΥΡΙΖΑ και πραγματικά αδιαφόρησε για την καθημερινότητα των δημοτών. Κάποιοι που σήμερα είναι μαζί του, στις προηγούμενες εκλογές ήταν απέναντί του, αλλά έκαναν την κωλοτούμπα, είτε γιατί ήθελαν κάποιους να εκδικηθούν, είτε γιατί οι άλλοι δεν τους ήθελαν, είτε γιατί πήραν κι αυτοί κομμάτι της πίτας, ως προμηθευτές του δήμου, είτε προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σ΄ αυτόν, έναντι αμοιβής.
Τώρα και αφού μέχρι το Σαββατοκύριακο θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες όλων, θα έχουμε 22 μέρες, για να γράψουμε τα πάντα και για τους πάντες. Το ΔΙΑΥΓΕΙΑ δείχνει το γιατί κάποιοι στηρίζουν Ψαθά.  Για μας ο δήμαρχος είναι απέναντι, αφού όλες οι κοινότητες πήγαν προς το χειρότερο, η νεολαία είναι απογοητευμένη και φυσικά επειδή είναι γαντζωμένος στο άρμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Φίλες και φίλοι, εμείς κωλοτούμπες δεν θα κάνουμε και ιδιαίτερα τώρα.
Ξαναγράφουμε.
Στήριξη δεν έχουμε από κανέναν, αλλά δεν μας ενοχλεί αυτό, γιατί έτσι το βράδυ των εκλογών δεν θα μας κάνουν παράπονα, ούτε οι νικητές, ούτε οι ηττημένοι.
Όσο για τις φίλες κι τους φίλους υποψηφίους Δημοτικούς  Συμβούλους, θα γράψουμε πως στις εκλογές, δεν κερδίζουν τα καλά παιδιά, αλλά αυτά που ξέρουν να κάνουν εκλογές. 
Εμείς θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα και δεν θα ζητήσουμε την στήριξη κανενός. Όσα είχαμε να πούμε τα έχουμε πει. Ο καθένας ότι κατάλαβε κατάλαβε. Από τις επιλογές του θα κριθεί το βράδυ των εκλογών.