Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Η δική μας άποψη

Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, πρέπει να γράψουμε πως ο καθένας εκφράζει την άποψή του και καλά κάνει, αλλά ας επιτρέψει και σ΄ εμάς να έχουμε την δική μας.
Για τον Δήμο Χαλκιδέων, όλοι οι υποψήφιοι θεωρούν πως θα είναι νικητές και το δηλώνουν όπου κι αν βρεθούν. Εμείς έχουμε την άποψη πως η κυρία Βάκα, απλά περιμένει να μάθει το ....
όνομα του αντιπάλου της στην Β΄ Κυριακή. Εμείς λοιπόν καταθέτουμε την άποψή μας και θα κριθούμε. 
Για τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, κατά την άποψή μας η κυρία Τζοβάννα Γκόγκου θα είναι στην Β΄ Κυριακή και θα περιμένει κι αυτή να μάθει ποιον θα έχει αντίπαλο. Εδώ, τις τελευταίες μέρες παίζει και το σενάριο κάτω από προϋποθέσεις, να μην πάμε σε Β΄ Κυριακή. Αυτό την τελευταία εβδομάδα πριν την κάλπη, θα φανεί. Θα δούμε δηλαδή αν η κυρία Γκόγκου και η παράταξή της, κάνουν κινήσεις που θα προωθήσουν αυτό το σενάριο.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ο κάθε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος πιστεύει πως θα κερδίσει η δική του παράταξη και αυτό το μήνυμα περνάει προς τα έξω. Εμείς δεν θα παίξουμε με τις επιθυμίες κανενός, αλλά θα ζητήσουμε από όλες και όλους να επιδείξουν ψυχραιμία και να μην κάνουν επιθέσεις σ΄ αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη.