Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Συνεχίζουμε...

Ο καθένας έχει την άποψή του, αλλά δεν πρέπει να θέλει τους άλλους να είναι χωρίς άποψη.
Σ΄ αυτές τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά και εύκολα.
Ο καθένας νομίζει πως αυτός θα είναι ο νικητής, απλά και μόνο επειδή οι άλλοι απέτυχαν ή είναι χειρότεροι.
ΛΑΘΟΣ. Τραγικό λάθος κυρίες και κύριοι και πρέπει να προσέξετε πολύ, για να μην κλάψετε το βράδυ της Κυριακής των εκλογών.
Ακούμε να λένε πως ο δήμαρχος ρίχνει χρήμα, ο τάδε υποψήφιος ρίχνει χρήμα και άλλα τέτοια.
Εκλογές χωρίς χρήμα δεν θα γίνουν ποτέ και όποιος δεν το έχει καταλάβει, θα το πληρώσει.
Χρήμα ρίχνουν όλοι, αλλά πρέπει να ξέρουν που το ρίχνουν, ώστε....
να έχουν και καλές αποδόσεις.
Ο άλλος λέει εγώ είμαι ωραίος και θα πληρώσω για να κάνω το τραπέζι σε κάποιους, οπότε θα εκλεγώ!! Υπολογίζει 50 τραπεζώματα από 100 ευρώ το καθένα και πήρα τους 800 σταυρούς που θα χρειαστώ  για να εκλεγώ.
Υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι είναι σίγουροι για την εκλογή τους και πληρώνουν σε τραπεζώματα μόνο και μόνο για να είναι στους πρώτους σε σταυρούς προτίμησης.
Εμείς συνεχίζουμε όπως ξέρουμε και όχι με τραπεζώματα.
Εμείς θα αποδείξουμε πως στις εκλογές υπάρχουν και τα απρόβλεπτα και τα απρόσμενα. Κάποιος μπορεί από το πουθενά και για κάποιους λόγους να βρεθεί στα ψηλά και να πετάξει εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, αυτούς που στηρίχθηκαν στα τραπεζώματα!!!!
Φανταστείτε τι θα συμβεί ας πούμε στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, αν κάποιοι υποψήφιοι ενώσουν δυνάμεις και παντρέψουν και τις δύο Δημοτικές Ενότητες σ΄ ένα κοινό μέτωπο σταυροδοσίας. Δεν θα το καταλάβουν αυτό πολλοί, αλλά θα το διαπιστώσουν το βράδυ των εκλογών όταν αρχίσει η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης.
Καλά κάνουν λοιπόν κάποιοι και ρίχνουν χρήμα, αλλά να προσέχουν γιατί μπορεί να το ρίχνουν σε βαρέλι δίχως πάτο.
Εμείς για το θέμα δεν θα ξαναγράψουμε. Θα επανέλθουμε μετά τις εκλογές, για να δούμε τι θα έχουν να πούνε κάποιες φίλες κι κάποιοι φίλοι μας, οι οποίοι πίστεψαν στις υποσχέσεις και στα ωραία λόγια και όχι την αλήθεια.