Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, Χριστός Ανέστη, Χρόνια σας Πολλά, Καλό Μήνα και να μην ξεχνάμε πως η πρωτομαγιά δεν είναι μόνο για να πηγαίνουμε στην φύση, να τρώμε και να πίνουμε. Πρέπει να τιμούμε και τους αγώνες αυτών που πάλεψαν για τα δικαιώματα του εργαζόμενου. Πρώτα θα πρέπει να συμμετέχουμε στις συγκεντρώσεις και στις πορείες και μετά να κάνουμε και την....
βόλτα μας στη φύση και να το ρίξουμε στο φαγητό κι το ποτό. Τέλος πάντων. καλό μήνα.

- Προσοχή. Την προσοχή τους να έχουν όλοι οι υποψήφιοι στην απαξίωση που δείχνει ο κόσμος προς όλους τους πολιτικούς, χωρίς να εξαιρεί αυτούς της αυτοδιοίκησης. Παρακολουθούμε τα εγκαίνια των εκλογικών κέντρων, αλλά και ¨τις βόλτες" υποψηφίων σε δρόμους και πλατείες. Όλοι πανηγυρίζουν και μας λένε πως ο κόσμος τους χειροκροτεί και τους δίνει δύναμη. Καλό το ανεκδοτάκι αλλά δεν θα το βρείτε στην κάλπη. Όταν έχει 180 υποψηφίους συμβούλους και κάνεις τα εγκαίνια του εκλογικού σου κέντρου στην Χαλκίδα, στο Βασιλικό, στην Αρτάκη και αλλού, δεν θα έπρεπε να έχεις τουλάχιστον 2.000 άτομα; Από 10 άτομα συγγενείς και φίλους να μετέφερε ο καθένας θα τους είχες. Κάνουμε λάθος; Ας μην μιλούν λοιπόν κάποιοι για λαό.

- Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Νίκος Δαφνής. Κουράγιο στην οικογένειά του. Η ΕΠΣΕ είναι βέβαιο πως θα τιμήσει την μνήμη του. Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα κάνει το ίδιο και ο Δήμος της Ερέτριας, όχι μόνο επειδή ήταν υπάλληλος, αλλά επειδή η ΕΡΕΤΡΙΑ κέρδισε πολλά ως πόλη από την παρουσία του Νίκου στο χώρο του αθλητισμού. Εμείς θα προτείναμε να δοθεί το όνομά του στο γήπεδο της Ερέτριας.

- Απόλυτη σιωπή από τους υποψήφιους Περιφερειάρχες. Προφανώς είναι όλοι τους δήθεν, απέναντι στον λαϊκισμό και τους λαϊκιστές. Εμείς τους περιμένουμε. Αν δεν απαντήσουν στο ερώτημα που τους θέσαμε, σημαίνει πως αυτοί που δεν θα είναι στην Β΄ Κυριακή θα ψηφίσουν λαϊκισμό και όχι πολιτικά ή για το καλό της Περιφέρειας..