Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Καλησπέρα Έλενα

Τα 45 χρόνια που έχουμε στην πολιτική και τον χώρο της ενημέρωσης, μας επιτρέπουν να έχουμε άποψη και να την γράφουμε.
Η Έλενα Βάκα είναι γνωστή από την ενασχόλησή της με τα κοινά και την προσφορά της στην Χαλκίδα και την Εύβοια. Είναι κυρία με τα όλα της και κανείς δεν έχει να πει το παραμικρό εναντίον της. Τα ΜΜΕ της Εύβοιας πριν ανακοινώσει πως θα είναι υποψήφια δήμαρχος, πάντα 'έπαιζαν" φωτογραφίες της και τις δραστηριότητές της. Από την ώρα που ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφια δήμαρχος, κόπηκαν όλα.  Η ίδια αντιμετώπισε με χιούμορ το ...
θέμα και δεν κρατάει κακία σε κανέναν.
Είπαμε είναι κυρία. Και κάτι ακόμη. Η κυρία Βάκα δεν έχει χρηματοδότες πίσω της, όπως έχουν άλλοι. Μεγάλοι χρηματοδότες είναι οι δημότες και μ΄ αυτούς επικοινωνεί καθημερινά.
Η κυρία Βάκα άκουσε πολλά από ραδιοφωνατζήδες και ραδιοφωνατζούδες. Έλεγαν πως δεν μπορεί να κλείσει ψηφοδέλτιο!!! Ψηφοδέλτιο κλείνει ο όποιος θελήσει, αλλά με ποια πρόσωπα.
Έλεγαν και λένε πως δεν την στηρίζει το κόμμα!!!! Έβγαζαν στον αέρα αυτούς που η κυρία Βάκα δεν θα έβαζε στο ψηφοδέλτιό της, για να λένε διάφορα. Κυρία η Έλενα και δεν αντέδρασε ποτέ.
Την Κυριακή, το βράδυ των εκλογών, όλες και όλοι θα θέλουν μια δήλωσή της, αφού θα είναι ο πρωταγωνιστής. Η κυρία Βάκα όμως, θα έχει πολύ δουλειά γιατί θα πρέπει να επικοινωνήσει με τους δημότες και πάλι, γιατί αυτοί είναι η δύναμή της, αυτοί είναι οι επικοινωνιολόγοι της.
Έλενα καλησπέρα και καλό αγώνα.