Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και μην ξεχνάτε πως υπάρχει και ποδόσφαιρο και καλό είναι να πάτε σε κάποιο γήπεδο. Στο κάτω κάτω θα πρέπει να ξεφύγετε και λίγο από το προεκλογικό κλίμα.

- Χθες είχαμε τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της υποψήφιας δημάρχου κυρίας Έλενας Βάκα. Θέλουμε πραγματικά να συγχαρούμε την κυρία Βάκα, όχι μόνο γι΄ αυτά που είπε, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο τα είπε. Δεν την γνωρίσαμε χθες, αλλά....
πραγματικά ήταν υπέροχη. Δεν ξέρουμε αν σ΄ αυτό βοήθησε και ο όγκος και ο παλμός που είχε η συγκέντρωση, αλλά πραγματικά η παρουσία της, έδειξε "πως το έχει"!!! Έλενα και κάτι ακόμη. Η αλήθεια πάντα κερδίζει και καλά έκανες και την είπες. Μείνε μακριά από την διαπλοκή και τους προσκυνημένους σ΄ αυτή. 

- Εκεί ήταν η Νομαρχιακή της ΝΔ, εκεί ο κύριος Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος, εκεί ο Φάνης Σπανός με πολλούς περιφερειακούς συμβούλους, εκεί ο κ. Θανάσης Ζεμπίλης, εκεί ο Μανιάτης, εκεί ο Πνευματικός και πολλοί άλλοι οι οποίοι στηρίζουν την υποψηφιότητα της κυρίας Βάκα, παρά τα όσα προσπαθούν να περάσουν κάποιοι.

- Το μήνυμα η κυρία Βάκα και οι συνεργάτες της το πήρανε από τον κόσμο και σίγουρα είναι ευχαριστημένοι, αλλά ο αγώνας τώρα είναι στην κορύφωσή του και πρέπει αυτές τις 20 μέρες που απομένουν, να πατήσουν γκάζι και όχι φρένο. 

- Στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων  ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς, προσπαθεί να κάνει κάτι, γιατί  διαπίστωσε πως κάτι δεν πήγε καλά και η κατάσταση του ξέφυγε, αλλά δύσκολα θα μπορέσει να ανακάμψει, αφού ακόμη και μέσα στα Ψαχνά τον στηρίζουν μόνο αυτοί οι οποίοι ήταν προμηθευτές του Δήμου !!!!  Το μεγάλο θέμα δήμαρχε δεν έπαιξε ακόμη και πρέπει να δεις πως θα το αντιμετωπίσεις, όταν σε λίγες μέρες θα "σκάσει".