Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και πρέπει ν΄ αρχίσετε την αντίστροφη μέτρηση, ώστε την ώρα της κάλπης, να μην μπορέσει κανείς να σας ξεγελάσει και να κλέψει την ψήφο σας. Κοιτάζουν τα συμφέροντά τους και γι΄ αυτό αδιαφόρησαν για σας, όλα...
αυτά τα χρόνια. Φέρτε στο μυαλό σας τις υποσχέσεις που σας είχαν δώσει το 2014 και θα καταλάβετε τα πάντα.

- Τηλεφώνησε χθες ένας φίλος και μεταξύ άλλων μιλήσαμε και για τις εκλογές. Μοιραία φτάσαμε και στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου αφού εκεί ψηφίζει. Δεν μένει όμως ο ίδιος εκεί και θα πάει απλά να ψηφίσει, αλλά έχει και συγγενείς οι οποίοι ψηφίζουν εκεί και με την σειρά τους ρωτάνε κι αυτοί. Μεταξύ σοβαρού κι αστείου του είπαμε πως, δεν θα του προτείνουμε κάτι, για να μην φανεί πως θέλουμε να τον επηρεάσουμε, αλλά θα δώσουμε το τηλεφωνικό του νούμερο στον κύριο Δημήτρη Θωμά για να τον ενημερώσει σχετικά!!! Εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε και δεν αλλάζουμε κάθε λίγο και λιγάκι τις απόψεις μας. Κύριε Θωμά, αγαπητέ Δημήτρη, αναλαμβάνεις να ενημερώσεις τον φίλο μας.

- Σήμερα εγκαινιάζει το εκλογικό της κέντρο η υποψήφια δήμαρχος Χαλκιδέων κυρία Έλενα Βάκα και θα στείλει το μήνυμα νίκης προς όλες τις κατευθύνσεις.  Η κυρία Βάκα ξέρει πως έχει δίπλα της τους δημότες και σίγουρα κάτι σημαντικό θα έχει να τους πει και οι δημότες το περιμένουν.

- Την καλημέρα μας στον δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων κύριο Γιώργο Ψαθά ο οποίος δείχνει να μην θέλει να χαλάσει τις σχέσεις  του με αυτούς που ρυπαίνουν και αυτούς που θέλουν να παίρνουν τα πάντα και να μην δίνουν τίποτα. Αυτούς για τους οποίους κατηγορούσε τον πρώην δήμαρχο, αλλά και ο ίδιος τους αγκάλιασε.