Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά στην υγεία σας. Πέρασε το Πάσχα, πέρασε και η πρωτομαγιά τελειώνει και η προθεσμία για την κατάθεση των ψηφοδελτίων και πλέον, πάμε στις κάλπες σε 24 μέρες συν την σημερινή. Καλό αγώνα σε όλες και όλους τους υποψηφίους.

-Το Σαββατοκύριακο έχουμε και αγώνες....
ποδοσφαίρου, αφού η Α΄ Κατηγορία και ο 2ος όμιλος της Β΄ Κατηγορίας έχουν ακόμη υποχρεώσεις. Οι αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο θ΄ αρχίσουν στις 17:30 και καλό είναι να πάτε και σε κάποιο γήπεδο.

- Καλά τα γράψαμε για τους υποψήφιους Περιφερειάρχες και τον λαϊκισμό. Καμιά απάντηση επί του θέματος δεν είχαμε και το γιατί το καταλαβαίνουμε όλοι. Ναι μεν καταγγέλλουν τους λαϊκιστές υποψηφίους, αλλά προκειμένου να μην κερδίσουν οι κομματικοί τους αντίπαλοι, είναι πρόθυμοι την Β΄ Κυριακή να ψηφίσουν λαϊκιστή υποψήφιο!!!! Είναι ή δεν είναι δήθεν;;;

- Αν κάποιος δήμος δεν έχει και πολύ βαβούρα την προεκλογική περίοδο, αυτός είναι της Καρύστου. Σε όλους τους άλλους γίνεται το έλα να δεις!!! Πολλοί οι υποψήφιοι και όλοι δηλώνουν νικητές. Περίπου 1.000 οι υποψήφιοι στο δήμο Χαλκιδέων και από αυτούς θα εκλεγούν περίπου 100 μαζί με τους τοπικούς. Δηλαδή 900 θα κλαίνε και ελάχιστοι θα γελάνε. Περίπου 600 είναι κι οι υποψήφιοι στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και από αυτούς μόνο 27 θα εκλεγούν Δημοτικοί Σύμβουλοι και συνολικά περίπου 100 μαζί με τους Τοπικούς Συμβούλους.

- Στην πολιτική τα ψέμματα είναι περισσότερα και από αυτά των κυνηγών, αλλά θα πρέπει όλοι όσοι μπαίνουν στην πολιτική, έστω και στον τομέα της αυτοδιοίκησης να μην λέμε και κάνουμε, αυτά που μέχρι χθες κατηγορούσαμε.Τα φαινόμενα αυτά τα συναντάμε σε όλους τους δήμους, αφού πολλοί υποψήφιοι, ξέχασαν τα πάντα, μόνο και μόνο για να είναι σε κάποιο ψηφοδέλτιο. Κωλοτούμπες τους χαρακτηρίζουν και είναι πολλοί, αφού η κωλοτούμπα πλέον θα είναι Εθνικό σπορ.

- Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων γελάνε και οι πέτρες επειδή τους θυμίσαμε τι έλεγε παλιότερα ο κύριος Ψαθάς σε προεκλογικές περιόδους!!! Τότε που κατηγορούσε τον Μπουροδήμο για την μόλυνση του περιβάλλοντος, από την Λάρκο και άλλες επιχειρήσεις και του έλεγε πως βλάπτει σοβαρά την υγεία των κατοίκων. Δήμαρχε κύριε Ψαθά, εδώ και 5 χρόνια είσθε εσείς δήμαρχος, αλλά φαίνεται πως ξεχάσατε τους νόμους.