Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Δήμαρχε θυμάσαι;;;

Δήμαρχε κύριε Ψαθά, εσείς τα λέγατε αυτά σε προεκλογική περίοδο. Τώρα να μην σας ρωτήσουν οι άλλοι, τι κάνατε εσείς τα τελευταία 5 χρόνια;;;;

«Καλούμε τον δήμαρχο να μας πει αν η εταιρία ΛΑΡΚΟ, έχει ευθύνες απέναντι στο λαό της Μεσσαπίας για την περιβαλλοντική καταστροφή και την τοξίνωση του υδροφόρου ορίζοντα. Απαιτούμε απάντηση και ας διαψεύσει για αυτό τον Υπουργό του κόμματος που του έδωσε το χρίσμα προκειμένου να σας σώσει. Και για να μην ξεχνιόμαστε, σας ρωτάμε κ. δήμαρχε. Όταν...
ο υδροφόρος ορίζοντας της περιοχής μας είναι τοξινομένος, εσείς πέστε μας τι κάνατε για να προφυλάξετε την υγεία των συμπολιτών μας και των παιδιών μας, αφού ζητάτε την ψήφο μας προκειμένου να γίνεται Δήμαρχος»
---------------
Στο στόχαστρο όμως του υποψηφίου Δημάρχου κυρίου Ψαθά μπήκε και ο έτερος υποψήφιος για τον Δημαρχιακό θώκο κύριος Μπουροδήμος, αναφέροντας αρχικά πως ο βασικός επενδυτής και εκμεταλλευτής του ορυκτού πλούτου της περιοχής, είναι η εταιρία ΛΑΡΚΟ, η οποία μέχρι σήμερα, όπως τόνισε, δεν αποδίδει τα ανταποδοτικά οφέλη υπέρ του Δήμου, αναφέροντας συνάμα πως ακόμη και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, παραδέχεται πως η εταιρία έχει σοβαρό μερίδιο ευθύνης για τον τόπο και την υγεία των κατοίκων. 
Δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά πως ότι ούτε ήταν ούτε είναι στις προθέσεις του συνδυασμού να κλείσει η ΛΑΡΚΟ αλλά δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν τον μη σεβασμό στους νόμους.