Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Καλημέρα κύριε Περπερίδη

Δεν το είδαμε και δεν το διαβάσαμε εμείς, αλλά ενημερωθήκαμε πως ο κύριος Μάκης Περπερίδης από το Αλιβέρι, έκανε ένα σχόλιο για τον διαιτητή κύριο Κασομούλη και μεταξύ άλλων, τον χαρακτήρισε βλάκα και εντολοδόχο!!!!
Κύριε Περπερίδη αυτούς τους χαρακτηρισμούς, ούτε ο Θεός, ούτε ο διάβολος δεν θα τους έκανε. Είναι να απορεί κανείς, γιατί εσείς συκοφαντήσατε έναν άνθρωπο ο οποίος δεν έχει δώσει δικαιώματα και αν κάτι τον χαρακτηρίζει είναι η ευγένεια και το ήθος του.
Το να κρίνει κάποιος την διαιτησία δεν είναι κακό και ο κάθε ....
διαιτητής μπορεί να κάνει λάθη, αλλά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει αυτούς τους χαρακτηρισμούς.
Κύριε Περπερίδη, είναι γνωστό πως μια παρέα σας εκεί στο Αλιβέρι, έχει πρόβλημα με την διοίκηση της ΕΠΣΕ και προσωπικά με τον κύριο Παπακωνσταντίνου. Δυστυχώς γι΄ αυτή την παρέα τα Σωματεία - Μέλη της ΕΠΣΕ έχουν άλλη άποψη  και στηρίζουν την διοίκηση και προσωπικά τον κύριο Παπακωνσταντίνου.
Κύριε Περπερίδη ο κύριος Κασομούλης σφύριξε στον αγώνα ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ - ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 0 - 0 όχι γιατί πήρε εντολή από τον Παπακωνσταντίνου, αλλά γιατί και ο ΟΛΥΜΠΟΣ το ζήτησε.
Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, γιατί θα χάσουμε την ουσία.
Συγχωρέστε μας, αλλά κύριε Περπερίδη, η οικογένεια του κυρίου Κασομούλη δεν τον θεωρεί βλάκα και εντολοδόχο και έχει δικαίωμα να μην επιτρέπει σε κανέναν να τον προσβάλλει.
Οι οικογένεια της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, η Επιτροπή Διαιτησίας και ο σύνδεσμος Διαιτητών δεν θεωρούν επίσης βλάκα και εντολοδόχο τον κύριο Κασομούλη και κανένα μέλος τους.
Εσείς μπορείτε να έχετε την άποψή σας για τις διαιτησίες Κασομούλη, αλλά τους χαρακτηρισμούς θα πρέπει να τους στηρίξετε σε στοιχεία και πιστεύουμε να τα έχετε, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για σας.
Κύριε Περπερίδη, περιμένουμε κι εμείς να δούμε αυτά τα στοιχεία και θα επανέλθουμε στο θέμα.
Να σημειώσουμε πάντως, πως έχετε ένα ελαφρυντικό. Κάποιες άλλες εποχές, ίσως υπήρχαν εντολοδόχοι, αλλά κι αυτοί δεν ήταν βλάκες, αφού ήξεραν τι έκαναν και γιατί το έκαναν.
Καλημέρα σας.