Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Καλημέρα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με κανέναν στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και το έχουμε αποδείξει.
Πρέπει να απαντήσουμε όμως στον Τάσο Καρυστινό, αλλά και στον Βαλάντη τον Μπλέτσα.
Τάσο, εμείς γιατί να έχουμε πρόβλημα μαζί σου;
Έχουμε πρόβλημα με κάποιες πρακτικές και φυσικά με κάποιες επιλογές προσώπων, αλλά δεν γινόμαστε ρουφιάνοι, ούτε θέλουμε καρέκλα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ή στηρίζουμε κάποιους άλλους που θα ήθελαν να διοικήσουν.....

Τάσο την αγάπη σου και την καψούρα σου για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα πρέπει να την μετατρέπεις σε όπλο, ούτε για επίθεση, ούτε για άμυνα.
Μαζί μιλήσαμε ελάχιστες φορές για την ομάδα. Θυμάμαι την εποχή που έδινα μάχη για να μην αφήσεις την ομάδα στον Κοτσάτο. Ποιος άλλος το είχε κάνει από τον χώρο της ενημέρωσης;
Τάσο, εμάς μην μας φοβάσαι. και γενικώς να μην φοβάσαι αυτούς που γράφουν δημόσια την άποψή τους. Εμείς θα είμαστε εδώ και δίπλα στην αλήθεια για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Πάμε τώρα στον κύριο Μπλέτσα.
Βαλάντη, ρώτησες γιατί οι άνθρωποι της ενημέρωσης "πυροβολούν"  ο ένας τον άλλον και γιατί όποιος αναλαμβάνει το γραφείο τύπου του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δέχεται την επίθεση από τους άλλους.
Βαλάντη, εμείς δεν κάνουμε επίθεση σε κανέναν. κριτική κάνουμε και αυτό δεν θα το σταματήσουμε ποτέ. Ποτέ δεν ζητήσαμε αυτή την καρέκλα και δεν θα την ζητήσουμε ποτέ.
Βαλάντη, ο υπεύθυνος γραφείου τύπου του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα πρέπει να είναι όργανο κανενός και πρέπει να υπηρετεί την ομάδα και όχι πρόσωπα και να απαντά σε όλα και σε όλους.
Αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Κάνουμε λάθος;
Βαλάντη, αν ο υπεύθυνος γραφείου τύπου του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έκανε σωστά την δουλειά του, κάποιοι δεν θα είχαν κάνει τα όσα έκαναν σε βάρος της ομάδας.
Καλημέρα.