Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων

Κυρίες και κύριοι υποψήφιοι δήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, ίσως κάτι δεν έχετε καταλάβει καλά.
Εμείς δεν μένουμε στην δημοσιογραφική κάλυψη των δημοτικών εκλογών στον δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, αλλά συμμετέχουμε σαν να ήμασταν εμείς υποψήφιοι και έτσι θα συνεχίσουμε μέχρι και τις 26 Μαΐου 2019.
Αν κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι υποψήφιοι δεν θέλουν αυτό να το καταλάβουν, ας κάνουν τα δικά τους. Εμείς θα δώσουμε την δική μας μάχη με τα δικά μας όπλα.
Εμείς αυτές τις μέρες ολοκληρώνουμε τις επαφές μας και μετά όπως είχαμε γράψει εδώ και καιρό θα προχωρήσουμε σε δύο συναντήσεις με τους δικούς μας ...
ανθρώπους - συνεργάτες. Η μία θα είναι στην Στενή και η άλλη στα Ψαχνά. Εκεί θα δώσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα δράσουμε το τελευταίο 10ήμερο. Σ΄ αυτές τις δύο συγκεντρώσεις θα είμαστε περισσότεροι από τους υποψηφίους στο κεντρικό ψηφοδέλτιο των υποψηφίων!!!
Αφήστε λοιπόν τις εξυπνάδες κάποιοι και μην ρίχνετε βέλη με δηλητήριο εναντίον μας. Εμείς δεν ανήκουμε στους καλούς ή τους δήθεν καλούς και ούτε θέλουμε να λένε οι άλλοι καλά λόγια για μας. Εμείς θέλουμε να μας βρίζουν, αλλά να μην μας κερδίζουν.