Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

ΑΟ ΩΡΕΩΝ

Φίλες και φίλοι του Αθλητικού Ομίλου Ωρεών, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας σας προσκαλούν να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στον τελευταίο αγώνα (30η αγωνιστική) του πρωταθλήματος της Α' Ε.Π.Σ.Ε. με αντίπαλο τον Παντριαδικό. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ΓΗΠΕΔΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ, την ΚΥΡΙΑΚΗ 12/05 με ώρα...
έναρξης 17:30.
Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να έχουμε την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε για την συγκινητική σας στήριξη καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
Ένα μακρύ ταξίδι γεμάτο εμπειρίες είναι πολύ κοντά να φτάσει στον προορισμό του, περνώντας μέσα από «συμπληγάδες» και δύσβατα μονοπάτια. Ο αγαπημένος μας σύλλογος έχει καταφέρει να δώσει το παρόν σε 29 από τα 30 παιχνίδια,παρά τις... φιλοδοξίες των γνωστών «φίλων», συντοπιτών και γειτόνων μας για διάλυση, ενώ βρίσκεται ένα βήμα κοντά στην επίτευξη του πρωταρχικού της στόχου για συμμετοχή σε όλες τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Διανύοντας το 25ο έτος μακριά από τη φυσική μας έδρα (στους Ωρεούς) έχουμε αποδείξει περίτρανα πως το μεράκι και η λατρεία μας για τον αθλητισμό και ειδικότερα για τον Α.Ο.Ωρεών μπορεί να κάνει θαύματα και να καταρρίψει κάθε πιθανότητα.
Σας περιμένουμε την Κυριακή (12/05) στις 17:30. 
       Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ 
ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΩΡΕΩΝ