Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε και φυσικά υπομονή, αφού χθες τελείωσε η προθεσμία για την επίσημη κατάθεση των υποψηφίων στο πρωτοδικείο και σε 20 μέρες ψηφίζουμε για δήμαρχο, περιφερειάρχη και υποψηφίους συμβούλους. Όποιος....
πρόλαβε πρόλαβε δηλαδή και όσοι την γλύτωσαν είναι οι τυχεροί.

- Ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς είχε χθες τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στα Ψαχνά, αλλά δεν το χάρηκε τόσο πολύ ή όσο τουλάχιστον θα ήθελε, αφού οι φωτογράφοι απέφυγαν να φωτογραφίσουν τον κόσμο από ψηλά, για να μην φανεί  "το μέγα πλήθος"!!! Δεν ήταν εκεί και ο κ. Ηλίας Θαλάσσης ο οποίος ξέρει να δίνει το μέγεθος της κάθε συγκέντρωσης από ψηλά, οπότε μην περιμένετε να δείτε την πραγματική εικόνα.  Δήμαρχε, εσύ ξέρεις. Βγάλε μια κάρτα στον κάθε υποψήφιο, αφού αν ο κάθε υποψήφιος είχε μαζί του την οικογένειά του θα είχες 400 άτομα.

- Η ΠΑΟΚάρα κατέκτησε και τυπικά το πρωτάθλημα και μάλιστα αήττητη!!!! Τώρα είναι η ώρα να κατακτήσει και το κύπελλο, αφού παίζει με αντίπαλο την ΑΕΚ στον τελικό. Φυσικά θα παίξει στο γήπεδο στο οποίο έχει έδρα η ΑΕΚ αλλά δεν πειράζει. Θα το σηκώσουμε μέσα στο σπίτι τους για να το γλεντήσουμε και μέσα στην Αθήνα.

- Στο Δήμο Χαλκιδέων όλοι έχουν πάρει το μήνυμα και πλέον ψάχνουν να βρούνε τον δεύτερο, αφού τον πρώτο τους τον έδειξε ο λαός. Πάντως κάποια ΜΜΕ κατάπιαν την γλώσσα τους, αφού δεν περίμεναν να δούνε αυτό που είδαν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της κυρίας Βάκα και ούτε περίμεναν ν΄ ακούσουν όσα είπε και όπως τα είπε η Έλενα. Πάντως ας κάνουν και λίγη ακόμη υπομονή γιατί το σοκ θα είναι μεγαλύτερο γι΄ αυτούς, από αυτά που θ΄ ακούσουν στην τελευταία της ομιλία, πριν την κάλπη.

- Χθες πήγαμε μια βόλτα στα Ψαχνά και διαπιστώσαμε πως Ψαθάς και Κουλοχέρης έχουν κοντά κοντά τα εκλογικά τους κέντρα στον κεντρικό δρόμο, ενώ η κυρία Γκόγκου το έχει στην κεντρική πλατεία. Και τα τρία πάντως βρίσκονται στην αριστερή πλευρά του δρόμου!!!!