Τρίτη 7 Μαΐου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Έχει αύριο;;;;

Και αύριο και μεθαύριο και γενικότερα έχει μέλλον ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν θα χρειασθεί να πάμε πάλι σε λύσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Όποιος πραγματικά αγαπάει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν πρέπει να έχει ως προϋπόθεση το να είναι η ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες, αλλά να αγαπάει και να είναι δίπλα στην ομάδα ακόμη και στην Γ΄ τοπική.
Ακούσαμε την πρόεδρο κυρία Αϊνδιλή χθες να μιλάει για τους δύο στόχους που είχε αυτή ...
η διοίκηση και να λέει πως πέτυχαν τον έναν, ο οποίος ήταν να μην πάει η ομάδα πρωτοδικείο και στο Β΄ Τοπικό και τον οποίο τον πέτυχαν και ο άλλος ήταν να παραμείνει η ομάδα στην Γ΄ Εθνική και σ΄ αυτόν απέτυχαν.
Η κυρία πρόεδρος μάλλον δεν κατάλαβε κάτι. Δεν υπήρχε από την Γενική Συνέλευση ο πρώτος στόχος και δεν ξέρουμε πως προέκυψε. Δεν είχε τεθεί θέμα πρωτοδικείου και αυτό το έλεγαν αυτοί οι οποίοι προφανώς δεν ξέρουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θ΄ αποχωρούσε από το πρωτάθλημα για κανέναν λόγο. Απλά θα είχε τα πιτσιρίκια και δεν θα πλήρωνε κανέναν ποδοσφαιριστή. Το ότι πληρώθηκαν ποδοσφαιριστές και η ομάδα υποβιβάστηκε, αυτό είναι ευθύνη της διοίκησης και γι΄ αυτό υπάρχει και η κριτική. 
Καθαρές κουβέντες λοιπόν και όχι μισόλογα.
Εμείς είπαμε πολλά χθες και πιστεύουμε πως τουλάχιστον ο κ. Καρυστινός και ο κ. Λινάρδος ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ. Εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και δεν φοβόμαστε να μιλήσουμε για το χθες. Ο κ. Καραμάνος προσπαθούσε να μας πείσει πως πρέπει ν΄ αφήσουμε το πριν και να κοιτάξουμε το μετά!!! Αγαπητέ κύριε Καραμάνο, αυτό δεν είναι σωστό, γιατί εσείς ήσασταν στο προχθές, ήσασταν το χθες, ήσαταν το σήμερα και δεν ξέρουμε αν ήσασταν και στο αύριο.
Ήσασταν στην διοίκηση οι οποία είπε ψέματα για την εγγυητική. Ήσασταν στην διοίκηση η οποία "πούλησε" την άνοδο στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ, μία με το θέμα της τροποποίησης για την ΠΑΝΑΧΑΊΚΗ και μία φορά με την ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. Αν λοιπόν αυτά δεν απαντηθούν, πως θα πείσουμε τον κόσμο;
Κύριε Καραμάνο, μην ψάχνετε για τον έναν που θα βάλει τα χρήματα. Αυτός δεν θα υπάρξει. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να στηριχθεί στον κόσμο του και αυτός υπάρχει, αλλά τον πρόδωσαν και τον απογοήτευσαν οι διοικούντες.
Η πρόεδρος κυρία Αϊνδιλή, μπορεί να ήθελε, αλλά δεν τα κατάφερε και αυτό έχει την εξήγησή του. Οι ομάδες ποδοσφαίρου είναι κάτι ξεχωριστό και δεν έχουν καμία σχέση με συλλόγους άλλων αθλημάτων. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα είναι διαφορετικά και πρέπει να το ξέρεις για να διοικήσεις μια ομάδα, αλλά και να μπορέσεις να είσαι συνεπής σε αυτά που λες. Αν δεν είσαι τελείωσες.  Η κυρία πρόεδρος πίστευε πως η δική της παρουσία στο τιμόνι της ομάδας, θα έπειθε πολιτικούς, φορείς, επιχειρηματίες κλπ. Έγινε κάτι τέτοιο;
Όχι βέβαια. Γιατί;
Γιατί απλά όλοι αυτοί σου χαϊδεύουν τ΄ αυτιά και σου χτυπούν την πλάτη, όταν δεν τους ζητάς κάτι.
Όταν τους ζητάς, τότε κάνουν πως δεν ακούνε και σε χτυπούν πισώπλατα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, το αύριο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα είναι πολύ καλύτερο από το χθες και το προχθές, ότι κι αν γίνει με μία μόνο προϋπόθεση. Θα μιλήσουμε για το χθες και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του δημόσια.
Το αύριο θα είναι καλό, σε όποια κατηγορία κι αν είναι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αν αλλάξουμε τρόπους και πρακτικές. Η ομάδα πρέπει να αποκτήσει πλάνο, διοικητικό και αγωνιστικό.
Διοίκηση η οποία θα υπηρετήσει σταθερά αυτό το πλάνο θα βρεθεί. Προπονητές να υπηρετήσουν το αγωνιστικό πλάνο θα βρεθούν.
Καμιά ανησυχία λοιπόν κύριοι για το αύριο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.