Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Του Θωμά σήμερα να να στείλουμε τα χρόνια μας πολλά στους εορτάζοντες. Να ευχηθούμε χρόνια πολλά και δημιουργικά στον κύριο Θωμά Παναγόπουλο του εργαστηρίου καλλιτεχνικής παιδείας στο Βασιλικό και να είναι πάντα υγιής.

- Ακόμη και οι άπιστοι Θωμάδες πείσθηκαν πως η κυρία Βάκα κέρδισε την εμπιστοσύνη των Δημοτών και περνάει στην Β΄ Κυριακή, κάτι που ήταν γνωστό στους πολλούς, αλλά κάποιοι το αμφισβητούσαν, μέχρι που είδαν με τα ματάκια τους τον κόσμο που ενώνει δυνάμεις στο πλευρό της. Φανταστείτε τι θα γίνει, όταν η νεολαία πάρει τα μηνύματα που θα στείλει η παράταξη τη κυρία Βάκα.

-  Θέμα δημιούργησε ο ανταποκριτής του 96,5 στην Βόρεια Εύβοια και το είχε σχεδιάσει από την Παρασκευή. Πήγε στο γήπεδο της Σκεπαστής με στόχο να "ξαναχτυπήσει" τον διαιτητή κύριο Στέλιο Φώτη. Παγίδεψε όμως και τους συνεργάτες του στον 96,5 και αυτό δεν έπρεπε να το κάνει, γιατί τους εξέθεσε. Ο κύριος Φώτης ήταν διαιτητής του αγώνα ΙΣΤΙΑΙΑ - ΠΡΟΚΟΠΙ στον οποίο χτυπήθηκε ποδοσφαιριστής του Προκοπίου και ο αγώνας δεν τελείωσε ποτέ με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί η ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ. Ο ανταποκριτής είχε από τότε λερωμένη την φωλιά του και θέλησε να εκθέσει τον κύριο Φώτη!!!! Κανείς δεν του απαγόρευσε να μπει στο γήπεδο της Σκεπαστής, να πάει στα αποδυτήρια, να πάρει τις συνθέσεις, να βγάλει φωτογραφίες και να περιγράψει τον αγώνα ΣΚΕΠΣΤΗ - ΒΑΤΩΝΤΑΣ. Στο κάτω κάτω στο γήπεδο υπήρχε παρατηρητής και αυτός ήταν ο κύριος Αλαφάκης Γιώργος και όλη ξέρουμε πως ο κύριος Αλαφάκης εξυπηρετεί του πάντες.
Τα υπόλοιπα αν χρειασθεί θα τα γράψουμε, αλλά πιστεύουμε πως δεν θα χρειασθεί.

- Έχουμε την εντύπωση πως η ομάδα του ΒΑΤΩΝΤΑ πολύ δύσκολα θα γλυτώσει τον υποβιβασμό στην Β΄ Κατηγορία, αφού κατάφερε να δεχθεί 4 γκολ σ΄ έναν αγώνα με την ΣΚΕΠΑΣΤΗ κι ενώ είχε προηγηθεί με 0 - 2.

- Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης είχε τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Χαλκίδα, αλλά ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του και πως να ανταποκριθεί όταν ξέρει πως αν πάει θα βρεθεί δίπλα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τα κομματικά του στελέχη στην Εύβοια. Κύριε Αναγνωστάκη έτσι είναι η ζωή, Ο λαός δεν θα φάει άλλο σανό. Μπλέξατε με τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα το πληρώνετε.