Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Ο Κώστας Γκαλούφας από "το τρυπάκι" του f/b

Μιας και μπήκα και εγώ στο τρυπάκι του f/b, είπα να γράψω λίγες σκέψεις. 
Τώρα που κλείσανε και επίσημα τα ψηφοδέλτια θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία και ειδικότερα στα νέα πρόσωπα του κάθε  συνδυασμού. 
Να τους πω τι ΔΕΝ θέλει ο τόπος εάν εκλεγούν. 
Δεν ψηφίζεται κάποιος δημοτικός σύμβουλος για να δίνει το χέρι και να χαμογελάει συνέχεια, ούτε για να τρέχει από κηδεία σε μνημόσυνο (πιστέψτε με ο νεκρός ούτε καν το αντιλαμβάνεται), ούτε για να κερνάει κάνα ούζο μέσα μέσα. 
Ο δημοτικός σύμβουλος ψηφίζεται για να υπηρετεί το κοινό καλό, να μην...
έχει σχέση  με την οποιαδήποτε μορφή διαπλοκής, και να διαχειρίζεται ( με την ψήφο του) το δημόσιο χρήμα. Ας αφήσουν λοιπόν κάποιοι τα " κλισέ" του στυλ "πρώτα απ΄ όλα ο άνθρωπος " κτλ και να "πιάσουνε" το "πρώτα από όλα το ΔΊΚΑΙΟ".  Είτε αφορά άνθρωπο, ζώο ή χωράφι. 
Άλλους βλαχοδήμαρχους δε θέλει ο τόπος. Χόρτασε. Να κοιτάξουμε να κάνουμε τον δήμο ομορφότερο, να στηρίξουμε τον αθλητισμό, τον τουρισμό και τον πολιτισμό αυτού του τόπου, (Όχι σαν τον σημερινό που είναι ο πρώτος δήμος σε όλη την Ελλάδα που κυνήγησε και εξακολουθεί να κυνηγάει την ομάδα του τόπου του,) να δώσουμε κίνητρο στα παιδιά μας να μείνουνε εδώ, να αγκαλιάσουμε τα ΤΕΙ,γιατί αυτός ο τόπος έχει μαραζώσει, τα μαγαζιά συναγωνίζονται πια ποιο θα κλείσει πιο γρήγορα, και σε λίγο, εάν συνεχίσουμε έτσι, θα καταντήσουμε μια κοινωνία γερόντων. Όταν ψηφίζουν, να προσέχουν  τι ψηφίζουν, εάν αυτό είναι σωστό ή λάθος ή εμπεριέχει " δόλο", γιατί αυτοί που επικαλούνται τον " άνθρωπο " δε δίστασαν να χρεώσουν ανθρώπους, να σπιλώσουν οικογένειες με ανύπαρκτα ποσά, και ακόμα και τώρα να " παίζουν" κρυφτούλι με τα λεφτά των δημοτών. Άρα αφήστε αυτές τις παλιομοδίτικες αντιλήψεις και να πράξετε ό,τι πράξετε με γνώμονα το ΔΊΚΑΙΟ.
 Για αυτό όσοι εκλεγείτε σταματήστε να χαμογελάτε χωρίς λόγο. Μη τρέχετε από πανηγύρι σε πανηγύρι, και όχι άλλα κεριά!!!!  Όλοι μαζί να δουλέψουμε με όραμα, πλάνο και μεράκι και χωρίς κουτοπόνηρες νοοτροπίες να φτιάξουμε αυτόν τον " έρμο " τόπο.  Εμείς σας στηρίζουμε και σας πιστεύουμε. Τα λέμε.
 Υ.Γ.  Δε χρειάζεται να " πουλάτε" την " καλοσύνη " σας.  Υπάρχει πολύς κόσμος που βοηθάει τους συνανθρώπους του και ηθικά και υλικά χωρίς να βγάζει " σέλφι " ...πιστέψτε με.