Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν την "μάχη"  14 ημερών των Δημοτικών, Περιφερειακών εκλογών. Για τις Ευρωεκλογές δεν το συζητάμε, αφού εκεί διαλέγεις σταθερά τον σκαφάτο Τσίπρα ο οποίος 'χτυπάει" αλύπητα το κεφάλαιο.

- Σήμερα έχουμε κι την απονομή κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, η οποία την περίοδο 2019 - 2020 θα είναι στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας. Εμείς θ ευχηθούμε....
στην ομάδα τα καλύτερα και υγεία σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες και φιλάθλους.

- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχω την εντύπωση πως κάποιοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Κυρίες και κύριοι, υπάρχει θέμα και μάλιστα τεράστιο. Όποιος πραγματικά αγαπάει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πρέπει την Δευτέρα το πρωί να προχωρήσει σε διαδικασίες με τις οποίες θα προστατευθεί η ομάδα, θα προστατευθούν αυτοί οι επαγγελματίες που την βοήθησαν και πλέον μπαίνουν σε κίνδυνο, αλλά θα εξασφαλιστεί και η συνέχεια της ύπαρξης αυτής της ομάδας. Τεράστιες οι ευθύνες και της σημερινής διοίκησης η οποία δεν μπορεί να δηλώνει άγνοια, για πολλούς λόγους, τους οποίους αν χρειασθεί θα αποκαλύψουμε. Το ξαναγράφουμε. Την Δευτέρα πρέπει ν΄ αρχίσουν οι διαδικασίες, ώστε η ομάδα να οδηγηθεί τον Ιούνιο σε μια Γενική Συνέλευση με στόχο το καλό της ομάδας.

- Σήμερα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα παίξουν στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος όμως είναι τελικός της ντροπής, τελικός των δήθεν εξυγιαντών και ενός υπουργού του κυρίου Βασιλειάδη, ο οποίος οδήγησε το ποδόσφαιρο εκεί που μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να το οδηγήσει και η μόνη παρηγοριά είναι τα χειρότερα που συμβαίνουν στο μπάσκετ. Ούτε ως αστείο δεν θα δούμε τον αγώνα στην τηλεόραση και δεν μας ενδιαφέρει ούτε ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα. ΠΑΟΚάρες είμαστε, αλλά στο ποδόσφαιρο και όχι σ΄ αυτό το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ και της ΕΠΟ. 

- Παγώνης και Καθαροσπόρης δίνουν μάχη για το ποιος από τους δύο θα περάσει στην Β΄ Κυριακή, όπου θα συναντήσει την Έλενα Βάκα. Ο Παγώνης πάντως είδατε όλοι πως σύρθηκε στα καφέ της παραλίας για να έχει μια φωτογραφία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη!!!! Δήμαρχε, το μόνο που απομένει είναι να μας πεις πως θα ψηφίσεις και ΝΔ στις Ευρωεκλογές!!! Προσπαθείς να αρπάξεις ψηφαλάκια από παντού, αλλά να ξέρεις πως ο κόσμος δεν τρώει σανό. Ο Καθαροσπόρης κάνει ένα λάθος. Πρώτο βιολί ήταν για πολλά χρόνια στον Δήμο Χαλκιδέων και ούτε μια φορά δεν ζήτησε μια συγνώμη για λάθη του και για όσα δεν έκανε και ο ίδιος.

- Κρίσιμη συνάντηση την Κυριακή ή την Δευτέρα για τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και ίσως από αυτή την συνάντηση ξεκαθαρίσει το τοπίο και τελικά έχουμε νικητή από την Α΄ Κυριακή. Είχαμε γράψει σχετικά πριν αρκετές μέρες και αν επιβεβαιωθούμε, τότε ο δήμος θα μπει σε νέα τροχιά ανάπτυξης, όχι μόνο για τα Ψαχνά ή την Στενή, αλλά ακόμη και στην μικρότερη κοινότητα. Για να δούμε αν η κυρία Γκόγκου Τζοβάνα, το βράδυ της Κυριακής στις 20.00 στα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου στην πλατεία των Ψαχνών, θα δώσει το νόημα αυτών των εκλογών και θα δώσει το σύνθημα, ώστε την επομένη το πρωί να ξεκινήσει "η μάχη" για το καλό των δημοτών.