Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες κι φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας. Οι υποψήφιοι να είσθε ψύχραιμοι γιατί τα πράγματα είναι επικίνδυνα. Θερίζουν τα εγκεφαλικά και τα καρδιακά επεισόδια ειδικά όταν περνάμε κάποια ηλικία.

- Ένας σοβαρός άνθρωπος και ο οποίος ψηφίζει Ψαθά μιλώντας στο τηλέφωνο μας είπε πως σε σχέση με το 2014 ο Ψαθάς θα χάσει κάποιους ψήφους μέσα στα Ψαχνά, αλλά όχι πολλούς και πως ο Κουλοχέρης δεν θα ξεπεράσει τους 1.200 ψήφους. Συγνώμη, αλλά αν επαληθευτεί ο ψηφοφόρος του Ψαθά, τότε η Γκόγκου θα πάρει τις εκλογές , από την Α΄ Κυριακή. Απορούμε  όμως....
 πως οι του Ψαθά υποτιμούν τόσο πολύ τον κύριο Κουλοχέρη ο οποίος έχει δίπλα του τον Λαφαζάνη και φανερά την στήριξη Μπουροδήμου. Τον υποτιμούν γιατί ο κύριος Ψαθάς προφανώς τους λέει πως οι του Μπουροδήμου θα τον ψηφίσουν!!!! Εμείς πάντως πιστεύουμε πως ο Μπουροδήμος δεν θα αδειάσει τους συνεργάτες του στηρίζοντας υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ.

- Το ότι οι άνθρωποι του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών έχουν πρόσβαση στα κέντρα αποφάσεων το ξέρουν και οι πέτρες, αλλά δεν είχαν αφήσει να καταλάβει κανείς τίποτα. Έτσι μπορούμε να δικαιολογήσουμε κάποια αδιαφορία μετά τον Ιανουάριο και γιατί το ενδιαφέρον τους το είχαν εστιάσει στο να κερδίσουν την ΑΡΤΑΚΗ στο γήπεδο των Ψαχνών και δεν αντέδρασαν όπως όλοι περίμεναν στην συνέχεια. Το παρασκήνιο λέει πως ο Βασιλειάδης έδωσε μια οδηγία με την οποία ανεβάζει στην μεγαλύτερη κατηγορία όχι μόνο τον πρωταθλητή της κάθε ΕΠΣ, αλλά και δεύτερη ομάδα. Η αναδιοργάνωση των κατηγοριών που θα περάσει από την Βουλή των Ελλήνων, θα δώσει την δυνατότητα στην ΕΠΟ, να δημιουργήσει μια κατηγορία με 8 ομίλους, αλλά όχι με 11- 12 ομάδες, αλλά με 16 - 18. Αυτό που δεν γνωρίζουμε, είναι το ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα θελήσει να έχει συμμετοχή σ΄ ένα τέτοιο πρωτάθλημα, αλλά γνωρίζουμε πως θα έχει την ευκαιρία να πάει χωρίς να έχει πληρώσει 180.000 ευρώ για να είναι πρωταθλητής.

- Επιμένουν κάποιοι κύριοι και κάποιες κυρίες να μας λένε και να γράφουν, πως η Βάκα δεν θα είναι στην Β΄ Κυριακή και πως όλοι στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αδιαφορούν για την παράταξή της!!! Συνεχίστε, αλλά στο τέλος θα διαπιστώσετε πως ΟΛΟΙ είναι με την Βάκα η οποία έχει δίπλα της αυτούς που πρέπει και αυτοί είναι οι δημότες.  Θα δείτε ολοκληρωμένο το έργο, το βράδυ της Κυριακής, αφού στην κάλπη ψηφίζουν οι δημότες κι όχι τα παπαγαλάκια του κάθε χορηγού υποψηφίου.

- Την Κυριακή το βράδυ στην Κεντρική πλατεία των Ψαχνών, η Τζοβάννα Γκόγκου θα εγκαινιάσει το εκλογικό της κέντρο και θα στείλει το μήνυμα νίκης στους δημότες του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων. Λένε πως θα είναι μια βραδιά με εκπλήξεις και η συγκέντρωση αυτή θα έχει όγκο και παλμό και δεν θα είναι μνημόσυνο για τον Δήμο, αλλά η αφετηρία για να ξεκινήσει η ανάπτυξη.

- Κανείς δεν έκανε αναφορά για το αν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ χρωστάει προς τρίτους και πόσα χρωστάει. Ο κύριος Γιαμπουράς είπε πως η ομάδα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ χρωστάει σε ποδοσφαιριστές και προπονητές, ο Αντώνης Αυλωνίτης είπε πως δεν έχει πάρει ούτε ευρώ και φυσικά θα υπάρχουν και άλλα που δεν ακούσθηκαν στην συνέντευξη τύπου. Φανταζόμαστε πως στην Γενική Συνέλευση θα ειπωθούν όλα. Όσο γι΄ αυτούς που περίμεναν ν΄ ακούσουν για το μέλλον της ομάδας, μάλλον άδικα περίμεναν, αφού συνέντευξη τύπου έδινε η διοίκηση η οποία καμιά διάθεση να συνεχίσει δεν έχει, αφού η πρόεδρος και οι συνεργάτες της διαπίστωσαν πως δεν πέτυχαν αυτά που πίστευαν πως θα πετύχουν κι πως καμία πόρτα δεν άνοιξε, όπως πίστευαν.