Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά.   Απέμειναν 16 μέρες και η σημερινή, για να μάθουμε ποιοι θα εκλεγούν ευρωβουλευτές, Περιφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Τοπικοί Σύμβουλοι.

- Ο  ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ καθημερινά δέχεται χτυπήματα κάτω από την μέση και πίσω από την πλάτη του και αυτό θα πρέπει να το παραδεχθούν ΟΛΟΙ. Εμείς την άποψή μας την ....
γράψαμε, αλλά φαίνεται πως η πληγή είναι μεγάλη και η απαξίωση ακόμη μεγαλύτερη. Καλούμε τους πάντες να δώσουν απαντήσεις και το κυριότερο, να μαζέψουν σφραγίδες, μπλοκ αποδείξεων, μπλοκ τιμολογίων και άλλα.

- Στο Ληλάντιο πνιγήκαμε στα χόρτα και η Δημοτική Αρχή Παγώνη βρήκε τρόπο για να υπάρχει ορατότητα τουλάχιστον στις στροφές. Κόβει μόνο εκεί  τα χόρτα!!!! Συνεργείο του δήμου δεν έχουμε δει και μπορεί αυτή την δουλειά να την έκανε κάποιος δημότης!! Δήμαρχε κάνε κάτι γιατί στο Ληλάντιο λένε πως θα χάσεις πολλά ψηφαλάκια εξ αιτίας των χόρτων!!

- Σε όλα έτοιμος ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς. Ανακοίνωσε τις περιοδείες του και τις ομιλίες που θα κάνει, αλλά έκανε και απολογισμό έργων!!! Δήμαρχε, καλημέρα και καλό κουράγιο. Μίλησα με φίλο σου χθες ο οποίος θα σε ψηφίσει κι το γράφω για να μην ανησυχείς, αλλά μου είπε πως ούτε ν΄ ακούει για ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει κι αν δει Συριζαίο δίπλα σου, δεν θα ψηφίσει. καλά κάνεις λοιπόν και δεν τους θέλεις στις συγκεντρώσεις σου. 

- Το Σαββατοκύριακο έχουμε ποδόσφαιρο και καλό είναι να πάτε και σε κανένα γήπεδο να δείτε μπαλίτσα. Έχει ενδιαφέροντα παιχνίδια και για την Α΄ Κατηγορία, θα μάθουμε και την 4η ομάδα που θα υποβιβαστεί.