Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Τρίτη σήμερα και ο χρόνος μέχρι την κάλπη, έχει μειωθεί σημαντικά. τα επιτελεία των υποψηφίων εργάζονται  πυρετωδώς, αφού μέσα σε 20 μέρες πρέπει να κάνουν πολλά. Μέχρι τώρα οι περισσότεροι υποψήφιοι ήταν σίγουροι γι την εκλογή τους, αλλά από εδώ κι πέρα θα έχουν την αμφιβολία....
και την αγωνία τους. Τώρα απέμειναν οι εντυπώσεις τις οποίες πρέπει να κερδίσουν και φυσικά το επικοινωνιακό κομμάτι. ς φροντίσει ο καθένας, για το καλύτερο.

- Είχαμε χθες την συνέντευξη τύπου του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ίσως για πρώτη φορά έγινε συζήτηση για την ομάδα, τόσο ελεύθερα. Θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτό μας έδωσε όλους να καταλάβουμε πως κανείς δεν πρέπει να φοβάται το χθες, γιατί όταν το φοβάται δεν θα φτάσει ποτέ σ΄ ένα καλό αύριο.  Η πρόεδρος κυρία Αϊνδιλή μας είπε πως αυτή η διοίκηση είχε δύο στόχους και μας κάλεσε να αναθεωρήσουμε αν γράψαμε κάτι κακό εναντίον της. Δεν ξέρουμε τι έγραψαν άλλοι, αλλά εμείς δεν έχουμε να αναθεωρήσουμε κάτι. Ο κάθε πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, πρέπει ν ξέρει πως η κριτική είναι μέσα στο παιχνίδι και δεν πρέπει να την ασκούμε, ανάλογα με το ποιος είναι πρόεδρος, αλλά ανάλογα με τ΄ αποτελέσματα, την πορεία προς τον στόχο και τον τρόπο με τον οποίο διοικεί. Αργότερα θα γράψουμε περισσότερα.

- Ο Βασίλης Καθαροσπόρης φαίνεται πως το προσπαθεί κι δεν το κρύβει. Θέλει ν κλέψει τις εντυπώσεις και "μεταφέρει" συνεχώς τους ανθρώπους του ψηφοδελτίου του. Πρώτα τους πήγε Αβάντων για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Χαλκίδας, μετά Βασιλικό για τα εγκαίνια του εκεί εκλογικού κέντρου, μετά Αρτάκη για τον ίδιο λόγο, μετά στο Πρωτοδικείο για την κατάθεση του ψηφοδελτίου και χθες τους πήγε θέατρο για την παρουσίαση των ίδιων των υποψηφίων. Κύριε Καθαροσπόρη θα τους κουράσετε και δεν θα προλάβουν να τρέξουν για τον σταυρό!!!! Ο υποψήφιος δήμαρχος δεν θέλει σταυρούς και θα εκλεγεί ότι κι αν γίνει, αλλά από τους 200 υποψηφίους θα εκλεγούν ελάχιστοι και θα είναι μετρημένοι στα δάχτυλα.

- Γιατί το πάει χαλαρά ο κύριος Ψαθάς; Δεν το πάει καθόλου χαλαρά. Ξέρει πως όλα θα κριθούν την Β΄ Κυριακή και γι΄ αυτό φαίνεται να το πηγαίνει χαλαρά. Λέει καλά λόγια για τους πρώην, Μπουροδήμο και Μπαζώτη γιατί τους θέλει για την Β΄  Κυριακή, αλλά αυτή την φορά κανείς από τους πρώην δεν θα βγει να στηρίξει τον κύριο Ψαθά και για κανέναν λόγο. Δήμαρχε, μπορεί να προσπαθείς να πείσεις, αλλά θα είναι δύσκολο να τα καταφέρεις, αφού ακολουθείς την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ και  γι΄ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ σε στηρίζει.

- Σήμερα θα έρθει στην Χαλκίδα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και θα πιει καφέ στην παραλία. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην ξεχάσει την Εύβοια όταν θα γίνει πρωθυπουργός.