Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλες και όλοι καλά. Τέλος με τις εκλογές και κοιτάξτε τα μπάνια σας και να περνάτε καλά. Ας περιμένουμε να δούμε αν η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη θα μπορέσει να κάνει πράξη όλα αυτά για τα οποία  δεσμεύτηκε. Πάντως τα πρώτα δείγματα που έχουν να κάνουν με την συμπεριφορά...
είναι καλά και δεν ακούμε, ούτε βλέπουμε αυτά που ακούγαμε και βλέπαμε από το 2015.

- Κύριοι δεν έχουμε να εξηγήσουμε κάτι περισσότερο για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Εξηγήσεις δεν έχουμε γιατί δεν προέκυψε κάτι νεότερο κι επειδή εμείς δεν ψάχνουμε την είδηση και δεν θα γράψουμε κάτι που δεν ισχύει. Εμείς σεβόμαστε τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης και τις αποφάσεις τους. Κάποιοι προσπαθούν με τον τρόπο τους να δημιουργήσουν θέμα με τους προπονητές κυρίους Λάμπρου και Τοκπασίδη. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί. Οι δύο προπονητές ξέρουν το σχέδιο για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αποδέχθηκαν να συμμετέχουν στην νέα προσπάθεια της ομάδας. Αυτό ενέκρινε και η Γενική Συνέλευση και όλα τα υπόλοιπα περισσεύουν.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ κυκλοφόρησε τα εισιτήρια διαρκείας  και είναι στην τιμή των 60 ευρώ για όλους τους αγώνες πρωταθλήματος. Η διοίκηση του κυρίου Στούπα προφανώς έχει πάρει τις αποφάσεις της και έχει σχεδιάσει την επόμενη μέρα της ομάδας σε άλλες βάσεις  και με πολλές αλλαγές στο ρόστερ. 

- Δεν το πίστευαν κάποιοι και κάποιοι ανέλαβαν να πολεμήσουν την υποψηφιότητά του με κάθε τρόπο. Δεν πτοήθηκε, δεν ασχολήθηκε μαζί τους. Περπάτησε όλη την Εύβοια, συνάντησε φίλους και γνωστούς και σήμερα είναι βουλευτής Εύβοιας. Αναφερόμαστε στον πρώην δήμαρχο Χαλκιδέων κύριο Θανάση Ζεμπίλη και του ευχόμαστε τα καλύτερα στο Κοινοβούλιο.

- Στο ποδόσφαιρο πρέπει να αρχίζεις από τα κάτω προς τα πάνω. Ομάδα που δεν έχει υποδομές, δεν μπορεί να είναι ομάδα. Αυτή η χρονιά θα φέρει τα πάνω κάτω στα τμήματα υποδομής του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αν η διοίκηση προλάβει να βάλει σε εφαρμογή το πλάνο που θα υλοποιήσουν έμπειροι προπονητές και γνώστες του ποδοσφαίρου σε μικρές ηλικίες.