Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Να κλάψουμε τώρα;

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς μαζί σας έχουμε πάντα μια ξεκάθαρη θέση και δεν σας κρύβουμε τίποτα. Πολλοί από εσάς δεν μας γουστάρετε καθόλου, αλλά είσθε φανατικοί μας αναγνώστες, περισσότερο φανατικοί και από τους οπαδούς του Πολάκη!!!  Για σας είμαστε απαραίτητοι και σας ευχαριστούμε πολύ.
Αφού λοιπόν τα γράφουμε όλα, ας γράψουμε κάτι και για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κι εμάς.
Ήμασταν το κόκκινο πανί για τους διοικούντες μέχρι πριν λίγο καιρό τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και όχι μόνο.
Καλή κουβέντα δεν ακούγαμε αλλά δεν το βάζαμε κάτω, μέχρι που οι περισσότεροι από αυτούς άρχισαν να μας δίνουν δίκιο για τα περισσότερα από ....
όσα γράφαμε.
Απέναντί μας και οι άνθρωποι της ενημέρωσης. Και τι δεν έλεγαν κάποιοι οι οποίοι χάιδευαν τ΄ αυτιά των διοικούντων για τους δικούς τους λόγους.
Κι όμως. Μπήκαμε μπροστά και τα ξεχάσαμε όλα. Μιλήσαμε με τους περισσότερους και είπαμε πολλά. 
Γιατί άραγε; Θέλαμε το κακό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Όχι βέβαια.
Επειδή τώρα όλα τελείωσαν θα τα γράψουμε όλα και θα γράψουμε ονόματα, γιατί δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα και γιατί πολλοί κάνουν μια προσπάθεια για να μας αφήσουν στο περιθώριο, ώστε να αλωνίζουν και πάλι στο όνομα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Κορόιδευαν οι περισσότεροι και τουλάχιστον δεν πίστευαν πως θα καταθέταμε επίσημη και σοβαρή πρόταση για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Τους ήρθε κεραυνός. Την επόμενη μέρα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ την ξέραμε όλοι.
Προτάθηκε η λύση του Πρωτοδικείου και ο μέχρι τότε αντιπρόεδρος κύριος Λινάρδος έφερε ως λύση τον κύριο Μορίδη και συμφωνούσαν με αυτή την λύση και άλλα μέλη του ΔΣ της ομάδας. Το που θα κατέληγε η ομάδα πιστεύουμε πως το ξέρετε όλες και όλοι.
Το σκηνικό και το κλίμα άλλαξε όταν με την πρότασή μας αναφερθήκαμε στους προπονητές κυρίους Λάμπρου και Τοκπασίδη με τους οποίους είχαμε συζητήσει και μπορούσαμε ν΄ αναφέρουμε τα ονόματά τους.
Το πλάνο και ο σχεδιασμός της ομάδας είχε ξεκινήσει από τον Μάιο μήνα και τον είχαμε στα χέρια μας.
Εμείς στο διοικείν δεν είμαστε καλοί και έπρεπε να βρούμε τον άνθρωπο ο οποίος θα αναλάμβανε τις τύχες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για τα επόμενα χρόνια.
Έπεσαν στο τραπέζι ονόματα και μεταξύ αυτών το όνομα του κυρίου Βουρδάνου, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει κάτι για το θέμα.
Του έγινε πρόταση την Παρασκευή το βράδυ πριν την πρώτη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας. Το Σάββατο συναντηθήκαμε τα είπαμε για λίγο και μας έδωσε το οκ να προχωρήσουμε τις διαδικασίες και να ξεκινήσει η συγκρότηση του ΔΣ, αν κι εφόσον η πρότασή μας γινόταν αποδεκτή.
Πήγαμε λοιπόν στην Γενική Συνέλευση, καταθέσαμε την πρόταση και πήραμε το οκ για να προχωρήσουμε.
Αυτό και κάναμε.
Η Γενική Συνέλευση έδωσε το οκ και άρχισαν οι διεργασίες.
Σε κείνη την πρώτη Γενική Συνέλευση ρωτήθηκε ο κ. Γιώργος Τόλιας από τον πρόεδρο της ΓΣ αν επιθυμεί να είναι στο ΔΣ ή να κατεβάσει κάποια δική του πρόταση και είπε ΟΧΙ.
Τις απόψεις και τις θέσεις του κυρίου Τόλια τις ξέρουμε και σε πολλά έχει δίκιο, γιατί και την πλήρωσε την ομάδα και κυνηγήθηκε και δεν ήθελε να συζητά καν με αυτούς που κατά την άποψή του έκαναν κακό στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.

....σε λίγο η συνέχεια.