Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός, η χώρα έχει κυβέρνηση και κανείς δεν αμφισβητεί πως επιστρέψαμε στην κανονικότητα και πως ο Κυριάκος είχε τελικά πρόγραμμα και ήταν πανέτοιμος. 

- Κατηγορούν οι Συριζαίοι τον Κυριάκο, επειδή έχει στην κυβέρνηση τον Χρυσοχοϊδη και ξέχασαν πως αυτοί είχαν τον Καμένο, την Κουντουρά, τον Τέρενς, τον Σπρίτζη και ....
πολλούς άλλους. Δεν είδατε τίποτα ακόμη. Κάντε υπομονή, γιατί ο πρωθυπουργός θα κριθεί μόνο από το αν θα κάνει αυτά τα οποία έχει υποσχεθεί και όχι από τα πρόσωπα που έχει στην κυβέρνηση. Αυτά μπορεί να τα αλλάξει χωρίς δυσκολία.

- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ όλα δείχνουν πως πάνε καλά τα πράγματα και πως το ρόστερ θα είναι πλούσιο από ποδοσφαιριστές και μάλιστα καλούς ποδοσφαιριστές. Φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον για επιστροφή πολλών στην ομάδα και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Όλα ξεκινούν από το ότι η ομάδα βρίσκει την αξιοπιστία της και έτσι όλοι πιστεύουν πως τελικά θα γυρίσει η σελίδα.

- Σήμερα έχει Γενική Συνέλευση ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ σύμφωνα με αυτά που κυκλοφορούν και μακάρι όλα να πάνε καλά και η ομάδα να αποκτήσει διοίκηση και να προχωρήσει.

- Στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ συνεχίζει στην θέση του προπονητή ο κ. Μεθενίτης αφού κρίθηκε θετικά από την διοίκηση της ομάδας η οποία ενισχύθηκε και με νέα πρόσωπα, από τον χώρο των επιχειρήσεων. Ο ΗΡΚΛΗΣ θα είναι και πάλι πρωταγωνιστής.

- Ο κύριος Αυγενάκης είναι πλέον στην θέση του υφυπουργού αθλητισμού και να ξέρουν όλοι πως δεν είναι ούτε Κοντονής, ούτε Βασιλειάδης.