Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

-  Φίλες και φίλοι καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Να προσέχετε την υγεία σας, αλλά και τα καιρικά φαινόμενα. Οι 7 άνθρωποι που έχασαν την ζωή τους δεν θα γυρίσουν πίσω, αλλά θα πρέπει επιτέλους κάποτε να λειτουργήσει το κράτος και να τιμωρήσει, αυτούς που δεν εφήρμοσαν τους νόμους και αυτούς οι οποίοι δεν έκαναν ελέγχους για να μην περάσουν....
οι αυθαιρεσίες. Ξέρουμε όλοι τι συμβαίνει στις παραλίες, αλλά κανείς δεν παρεμβαίνει και απλά στέλνουμε συλλυπητήρια όταν έρθει το κακό.

- Κάθε δύο μέρες ακούμε και διαβάζουμε πως ο Γιώργος Λάμπρου είναι κοντά σε συμφωνία με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ!!!!! Στο τέλος μάλλον θα γράψουμε εμείς πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι κοντά σε συμφωνία με τον Γιώργο για να έχουμε κι εμείς κάποιο αποκλειστικό. Καλοί μας άνθρωποι, κάντε τις διακοπές σας,κάντε τα μπάνια σας και όλα τ΄ άλλα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα ανακοινωθούν επίσημα στην ώρα τους. Ο κύριος Λάμπρου αυτό το διάστημα είναι με τους φίλους του και στο τροχόσπιτό του και ούτε διαβάζει ούτε ακούει. Ο Γιώργος όπως και ο Παναγιώτης Τοκπασίδης είναι στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ο καθένας έχει τα καθήκοντά του. Οι εκπλήξεις θα έρθουν σύντομα και ως προς το ρόστερ της ομάδας και ως προς την διεύρυνση στο ΔΣ με πρόσωπα έκπληξη και ως προς γενικότερα την οργάνωση και τις συνεργασίες. Λίγη υπομονή δεν βλάπτει.

- Σήμερα είναι Παρασκευή και ο μήνας έχει 12. Παρά τρίχα δηλαδή θα είχαμε Παρασκευή και 13,αλλά το αποφύγαμε και έτσι δεν μιλάει κανείς για γρουσουζιές και άλλα τέτοια. Την καλημέρα, στον προληπτικό φίλο μας και να προσέχει στους δρόμους που κυκλοφορεί για να μην του έρθει καμιά γλάστρα στο κεφάλι.

- Για όσους δεν κατάλαβαν οι δημοτικές εκλογές τελείωσαν τον Μάιο και οι Εθνικές στις 7 Ιουλίου. Μπορεί να πόνεσαν κάποιοι, επειδή δεν κέρδισαν τον Δήμο Χαλκιδέων ή την Κοινότητά τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει  πως θα μας αφήσουν χωρίς το μπλα μπλα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Να επανέλθουν γρήγορα γιατί με αυτόν τον τρόπο θα αποδείξουν πως δεν μιλούσαν μόνο όταν είχαν την εξουσία.

- Έχουμε μια απορία. Πήγε τελικά ο κύριος Ανυφαντής να καταθέσει ένσταση κατά του κυρίου Μπουραντά ή όχι; Χθες πάντως ήταν πρώτη σελίδα στο διαδίκτυο και αυτό κάτι λέει. Φανταστείτε που θα έφτανε το θέμα, αν είχε κερδίσει τις εκλογές ο κύριος Παγώνης!!!! Πάντως κύριε Ανυφαντή τι νόημα έχει η καρέκλα στο δημοτικό συμβούλιο και μάλιστα όταν είσαι στην αντιπολίτευση και τελευταίος;;;;;