Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Το στοίχημα...... σε συνέχεια

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, γράφουμε τα όσα γράφουμε για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, για να σταματήσει η όποια φιλολογία γύρω από την ομάδα.
Μέχρι  πριν λίγες μέρες, δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον για την ομάδα και όλα έδειχναν πρωτοδικείο. Αυτό δεν είναι νέο, αλλά πολύ παλιό. 
Τώρα προφανώς επειδή κάτι έχει αλλάξει, δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι θέλουν να είναι στην ομάδα, αλλά όχι για να ακολουθήσουν το σχέδιο που υπάρχει και τους κανόνες που έχουν μπει.
Θέλουν το ΕΓΩ τους. Θέλουν να εφαρμοστεί αυτό που χρόνια τώρα....
εφαρμόσθηκε στην ομάδα και απέτυχε. 
Κύριοι καθαρές κουβέντες. όποιος θέλει να υπηρετήσει την ομάδα, θα πρέπει να υπηρετήσει το σχέδιο που υπάρχει και μόνο αυτό.
Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας είναι οι μόνοι που αποφασίζουν, έχοντας μπροστά τους αυτό που ενέκρινε η Γενική Συνέλευση.
Εμείς θα είμαστε δίπλα τους και θα υπηρετήσουμε μόνο αυτό το σχέδιο και κανένα άλλο.
Σε περίπτωση που η διοίκηση, αλλάξει σχέδιο, εμείς δεν θ΄ ακολουθήσουμε.
Όποιοι νομίζουν πως θα επηρεάσουν αρνητικά τους διοικούντες, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και τους χορηγούς, ας το κάνουν κι ας το κάνουν φανερά.
Να ξέρουν πάντως πως κανένας δεν είναι αναντικατάστατος και κανείς δεν θα μπορέσει να μας οδηγήσει στο να χάσουμε το στοίχημα το οποίο έχουν χάσει, όσοι ασχολήθηκαν μέχρι τώρα.
Μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή της διοίκησης και των προπονητών και πιστεύουμε πως στην συνέχεια θ΄ αποδειχθεί πως ήταν η καλύτερη.
Κλείνοντας το ξαναγράφουμε.
Όσες τρικλοποδιές κι αν μπούνε, από ανθρώπους που θέλουν να μην κερδηθεί  το στοίχημα, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα μείνει όρθιος. Εμείς αν κάποιοι συνεχίσουν να βάζουν τρικλοποδιές, θα προκαλέσουμε νέα Γενική Συνέλευση και εκεί θα μιλήσουμε με ονόματα.
Καλούμε την διοίκηση να προχωρήσει και τους προπονητές να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά και για το οποίο επιλέχθηκαν.
Εμείς το στοίχημα θα το κερδίσουμε, όσες τρικλοποδιές κι αν μπούνε.