Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Η συνέχεια για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Να συνεχίσουμε λοιπόν και πάντα με αλήθειες και ονόματα.
Τον Γιώργο Τόλια  εμείς τον θέλαμε στην διοίκηση, για πολλούς λόγους. Αγαπάει την ομάδα και θα μπορούσε να προσφέρει. Σε καμία περίπτωση όμως, την δεδομένη στιγμή δεν θα του κάναμε πρόταση να συμμετάσχει στην διοίκηση και να του αλλάξουμε άποψη για κάποια πρόσωπα.
Εμείς σεβόμαστε τον κύριο Τόλια και δεν θα κάνουμε χαβαλέ μαζί του όπως κάνουν κάποιοι άλλοι.
Ο Γιώργος είναι χρήσιμος στην ομάδα και αυτό θ΄ αποδειχθεί στην συνέχεια.
Εμείς δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς που του λένε ΝΑΙ και μετά τον αφήνουν μόνο του.
Κάποια στιγμή θα πιούμε έναν καφέ μαζί του και θα ...
αλλάξουν όλα, γιατί είναι έξυπνος άνθρωπος και μπορεί να βοηθήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αφού τον αγαπάει.
Πάμε παρακάτω τώρα.
Φτάσαμε στο σημείο μετά την εντολή της ΓΣ να πρέπει να σχηματισθεί διοίκηση μέσα σε 5 μέρες.
Η κατάσταση απίστευτα αρνητική. Εμείς από την αρχή εστιάσαμε σε κάποια πρόσωπα για διάφορους λόγους. Ο κ. Βουρδάνος θα είχε στο ΔΣ δύο ακόμη άτομα και τον κύριο Τσαγκάρη ο οποίος προσφέρθηκε να βοηθήσει και επικοινώνησε με τον κύριο Βουρδάνο, οπότε έπρεπε να βρεθούν τουλάχιστον άλλα 5 άτομα. 
Με μια κουβέντα δέχθηκαν οι κύριοι Δαριβέρης, Κωνσταντίνου, Μήλιος  Αρτίτσογλου, Τσάμαρης και έτσι συμπληρώθηκε το ΔΣ χωρίς καθυστερήσεις και παρατράγουδα.
Κάποια στιγμή στην επόμενη ΓΣ θα μιλήσουμε και για άλλα πρόσωπα τα οποία θα μπορούσαν να είναι στο ΔΣ αλλά ζήτησαν να μην είναι και δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν ο καθένας με τον τρόπο του.
Υπάρχουν και σημαντικά πρόσωπα από τον χώρο των επιχειρήσεων και πολύ γνώστες του ποδοσφαίρου, τα οποία θα έρθουν στην ομάδα πολύ σύντομα και θα βοηθήσουν.
Φίλες και φίλοι, η συνέχεια είναι γνωστή. Ο κ. Βουρδάνος ήρθε στην Γενική Συνέλευση κατέθεσε την πρότασή του και πήρε εντολή να προχωρήσει στο διοικητικό σχήμα.
Τέλος καλό, όλα καλά μέχρι εδώ.
Το ίδιο βράδυ κι ενώ η πρότασή του ψηφίστηκε ομόφωνα από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης, άρχισαν τα παρατράγουδα. 
Δεν θα γράψουμε τίποτα, ούτε γι΄ αυτά που μετέφεραν κάποιοι στον κύριο Βουρδάνο, ούτε στους προπονητές, ούτε σ΄ εμάς, ούτε αυτά που έγραφαν και έλεγαν για μέλη του ΔΣ. Αυτά όταν έρθει η ώρα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, σ΄ εσάς τα λέμε όλα και μέχρι σήμερα, αυτό μας κράτησε όρθιους.
Το σχέδιο για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ήταν έτοιμο από καιρό και δεν έγινε στο πόδι.
Βρέθηκε ο καταλληλότερος για πρόεδρος και το διοικείν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο.
Είχαμε ξεκινήσει με τους προπονητές και είχαμε πάρει το ΟΚ από τον κύριο Λάμπρου και τον κύριο Τοκπασίδη. Και οι δύο γνώριζαν πως ο ένας θα είναι ο προπονητής της ομάδας και ο άλλος ο Τεχνικός Σύμβουλος της ομάδας. Δεν άλλαξε τίποτα και προχώρησαν οι διαδικασίες.
Οι προτάσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή για προπονητές, τεχνικούς συμβούλους, γενικούς αρχηγούς, φροντιστές, υπεύθυνους γραφείου τύπου κλπ.
Αυτοί όλοι όμως δεν ζήτησαν να μάθουν ούτε καν το σχέδιο που υπάρχει για την ομάδα.
Κάποιοι δεν σεβάστηκαν καν την προσπάθεια που είχε γίνει μέχρι εκείνη την στιγμή.
Εμείς μείναμε στην άκρη από όλα αυτά και ζητήσαμε να σεβαστούν ΟΛΟΙ την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και να μην ξεφύγουμε από τον σχεδιασμό.
Δηλώνουμε καθαρά και επίσημα, πως θα μείνουμε μακριά από την ομάδα, αν αλλάξει το σχέδιο, ο προγραμματισμός και τα πρόσωπα τα οποία από την αρχή είχαν αναλάβει την ευθύνη και στην συνέχεια την εντολή της ΓΣ.
Τώρα που όλα είναι έτοιμα, είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να υπηρετήσουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά με τους δικούς τους όρους και κανόνες.
Φίλες και φίλοι, γιατί άραγε αφού μπορούσαν δεν κατέθεσαν την δική τους πρόταση και να αναλάβουν και τις ευθύνες;
Καθαρές κουβέντες για να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο.
Πρόεδρος, διοίκηση και οι προπονητές κύριοι Λάμπρου και Τοκπασίδης οφείλουν να υλοποιήσουν το σχέδιο που υπάρχει για την ομάδα και για το οποίο δόθηκε το ΟΚ από τις δύο Γενικές Συνελεύσεις.
Εμείς με πράξεις θα είμαστε δίπλα τους, για να πετύχουν και την εβδομάδα που μας έρχεται θα πάμε σε συνάντηση με το ΔΣ, ώστε να ενημερώσουμε για τον τρόπο με τον οποίο ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα στηριχθεί οικονομικά, πέρα από τη εισφορά των μελών του ΔΣ.
Σε περίπτωση που η διοίκηση, έχει άλλη άποψη και θελήσει να υλοποιήσει άλλο σχέδιο και με άλλα πρόσωπα, τότε θα αναλάβει τις ευθύνες και θα το τρέξει χωρίς εμάς.
Πιστεύουμε πως τέτοιες προθέσεις δεν υπάρχουν, ούτε από την διοίκηση ούτε από τους δύο προπονητές.
Όταν ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες και ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας, τότε θα γράψουμε και για κάποιους ανθρώπους οι οποίοι βοήθησαν σημαντικά και για χορηγίες και για τις Γενικές Συνελεύσεις και στα πάντα.
Αυτούς τους ανθρώπους τους ευχαριστούμε για όλα και θα αναφέρουμε τα ονόματά τους άλλη φορά.