Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα. Πέρασαν ήδη 3 μέρες και βρισκόμαστε στην 4η με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Από την Κυριακή που εκλέχθηκε, είχαμε καύσωνα, είχαμε βροχούλα, τώρα θα πέσει και η θερμοκρασία και θα δούμε αν έχουμε ....
και χιονάκι!!!! 

- Ποιος βουλευτής έστειλε μήνυμα στον πρωθυπουργό και τον ρώτησε αν έχει ελπίδα για χαρτοφυλάκιο στον πρώτο ανασχηματισμό; Ο Μητσοτάκης πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του είπε πως πρέπει ν΄ αρχίσει να έχει στο μυαλό του και την αποστράτευση!!!!

- Η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα σχεδιάζει τις πρώτες μέρες τις θητείας της, αφού θα μπει κατ΄ ευθείαν στα βαθιά. Από την 1η Σεπτεμβρίου που θ΄ αναλάβει τα καθήκοντα της δημάρχου, θα βρεθεί μπροστά σε προβλήματα στην καθαριότητα, αλλά και γενικώς με προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες στην καθημερινότητά τους.  Ένα από αυτά έχει να κάνει με τα σχολεία και με τα απαραίτητα που θα έπρεπε να είχαν αποκατασταθεί ήδη.

- Ο Περιφερειάρχης κύριος Φάνης Σπανός θα πρέπει να φροντίσει από τώρα για την μεταφορά των μαθητών από και προς  τα σχολεία για να μην υπάρχουν και πάλι τα ίδια προβλήματα. Πιστεύουμε πως ο νέος αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας όποιος κι αν είναι  αυτός, θα δει το θέμα προσεχτικά και θα δώσει λύσεις.

- Ο φίλος μας, ξέρει να θυμώνει, αλλά δεν θα του αρέσει αν του πούμε πως θυμώσαμε κι εμείς. Μπορεί να πιστεύει πως δεν μπορούμε να έχουμε λόγο, αλλά μπορεί και να κάνει λάθος. Το έχει σκεφτεί αυτό;;;;;

- Πρόεδρε, να θυμίσουμε πως πολλοί επιχείρησαν να ετοιμάσουν μια διοίκηση η οποία να μπορεί να σηκώσει το βάρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά απέτυχαν. Προσπάθησαν, αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα και άφηναν πίσω τους συντρίμμια.  Η ερώτηση είναι απλή. Από την εποχή του κυρίου Ταρνανά μέχρι και την διοίκηση της κυρίας Αϊνδιλή, μας κάλεσε κανείς να του πούμε έστω την πρότασή μας; ΟΧΙ. Τώρα γιατί ΟΛΟΙ θέλουν να υπηρετήσουν αυτή την πρόταση; Γιατί όταν διοικούσαν δεν την υλοποιούσαν; Ας αποφασίσουν κι ας πούνε δημόσια κάποια πράγματα.