Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Καλημέρα πρόεδρε!!!

Όλοι περιμένουν την είδηση για τον κύριο Δημήτρη Ιωσήφ, το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και κάποιοι ανησύχησαν πολύ, γιατί ψάχνουν να δούνε τι θα κάνει στο μέλλον. Το ζητούμενο είναι αν θα συνεχίσει να έχει μέλλον στο ποδόσφαιρο της Εύβοιας ή θα το ρίξει στην πολιτική!!!
Ναι καλά διαβάσατε. 
Οι πληροφορίες λένε πως πολιτικοί του φίλοι τον....
προορίζουν για πρόεδρο!!!!!
Αυτό είναι καρατσεκαρισμένο και ας λέει ο ίδιος ότι θέλει. Το ψάξαμε γιατί νομίσαμε πως στις επόμενες εκλογές της ΕΠΣΕ θα τον προωθούσαν οι φίλοι του, ως αντίπαλο του Παπακωνσταντίνου. Τέτοιο θέμα δεν προέκυψε.
Μετά ψ΄λαξαμε μήπως ο φίλος του κύριος Λαλανίτης θα τον προωθούσε για πρόεδρο του ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΤΩΝΤΑ, αλλά ούτε αυτό ισχύει, αφού είναι μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΕ και δεν μπορεί να είναι και πρόεδρος σωματείου. 
Τελικά μάθαμε πως τον προωθεί ο κολλητός του, για πρόεδρο Κοινοτικού Συμβουλίου στις επόμενες δημοτικές εκλογές !!!!  Κολλητός του ένας είναι και μην μας ρωτάτε ποιος, γιατί αυτό το ξέρουν και οι πέτρες.
Αγαπητέ κύριε Ιωσήφ, οι κακές παρέες παράγουν τέτοιες ειδήσεις και τώρα που μεγάλωσες καιρός να τις κόψεις. Από τέτοιες παρέες την πλήρωσε και ο κύριος Λαλανίτης ο οποίος άκουσε τους κολλητούς του και πήγε με τον Παγώνη. Είδες πόσο τον βοήθησαν.
Την καλημέρα μας.