Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, μία νέα εποχή ξεκίνησε για τη χώρα μας, με περισσότερο φως. Ο Ελληνικός Λαός, αντιλαμβανόμενος ποιος λόγος τον οδήγησε στην εκλογή της πλέον ανίκανης και επικίνδυνης κυβέρνησης της μεταπολίτευσης, συνυπέγραψε την πρόταση Συμφωνίας Αλήθειας...
του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον ανέδειξε Πρωθυπουργό μιας αυτοδύναμης Κυβέρνησης.

          Με την καταλυτική ψήφο του, διαφώνησε ριζικά με την πολιτική μίσους και διχασμού, που υπηρέτησε τόσα χρόνια ο λαικίστικος λόγος του καθεστώτος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, στην προσπάθειά του εγκαθίδρυσης κομματικού κράτους και αποφάσισε ότι, μόνο μία αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, μπορεί να υλοποιήσει το όραμα και την υπόσχεση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για Ισχυρή Ανάπτυξη, με λιγότερους φόρους, ποιοτική δημόσια υγεία και παιδεία αλλά και κράτος αποτελεσματικό στην εξυπηρέτηση και ασφάλεια όλων των Ελλήνων.
          Στο νησί μας, την Εύβοια, μετά από 30 ολόκληρα χρόνια, η ΝΔ επικράτησε και πάλι. Κάλυψε τη διαφορά των 16 ποσοστιαίων μονάδων, που υπολείπετο στις εκλογές του 2015, υπερέβη κατά 1,6% τον ΣΥΡΙΖΑ και περιλαμβάνεται, πλέον, στο μπλε που χρωμάτισε τον εκλογικό χάρτη της Ελλάδας.
          Η ΝΟΔΕ Ευβοίας που, τα τελευταία χρόνια, με συνεχείς κινητοποιήσεις δράσεις και δημοσιεύσεις ανέδειξε τις παθογένειες και αντιδημοκρατικές πρωτοβουλίες της απερχόμενης κυβέρνησης σε κάθε τομέα, προέβαλε τον σαφή πολιτικό λόγο της Νέας Δημοκρατίας, στην προσπάθειά του Κόμματος να υπηρετήσει τη φιλοδοξία του στην υπηρεσία ολόκληρου του Ελληνικού Λαού, θα είναι παρούσα για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Εύβοιας.
          Αποδείξαμε ότι Ενωμένοι Μπορούμε!
          Ευβοιώτες και Ευβοιώτισες,
          ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ