Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

Λυπούμαστε πολύ

Εμείς το κεφάλι δεν θα το σκύψουμε για κανέναν και για τίποτα.
Θα συνεχίσουμε όπως πάντα και στην πολιτική και στο ποδόσφαιρο.

Στην πολιτική
Στηρίζαμε πάντα ΝΔ χωρίς ανταλλάγματα και χωρίς να ζητάμε ρουσφέτια.
Στηρίζαμε πάντα τον Θανάση Ζεμπίλη και στηρίξαμε την....
Έλενα Βάκα χωρίς επίσης να ζητάμε ρουσφέτια και να μας βολέψουν.
Στηρίζαμε στο παρελθόν και στηρίξαμε τον Φάνη Σπανό χωρίς να ζητάμε ούτε την καλημέρα του.

Στο ποδόσφαιρο
Έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε και δεν θα δώσουμε τώρα εξετάσεις. Δεν πουλάμε ανθρώπους και δεν κάνουμε κωλοτούμπες. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά αυτοί που πρέπει να ξέρουν ξέρουν.

Και στις δύο περιπτώσεις και στο ποδόσφαιρο και στην πολιτική, κρινόμαστε για αυτά που αναλαμβάνουμε και όχι γενικά και αόριστα. Εμείς δεν είμαστε προπονητές, ποδοσφαιριστές ή παράγοντες. Εμείς έχουμε άλλο ρόλο και όποιος θέλει τον συζητάμε.
Τα σκυλιά δεμένα λοιπόν κι επειδή κάποιοι δεν θέλουν να μιλάνε για τον δικό μας ρόλο, καλά θα κάνουν να σιωπήσουν γιατί θα μιλήσουμε εμείς και δεν θα τους αρέσει.
Δεν μας αρέσει να λένε κάποιοι πως δεν μιλάνε μαζί μας, ενώ αυτό είναι ψέμα.
Μιλάνε και πολύ μάλιστα και δεν καταλαβαίνουμε που είναι το κακό.
Η διαφορά μας είναι πως εμείς με ρουφιάνους, κωλοτούμπες και δήθεν δεν μιλάμε και δεν γουστάρουμε να μιλάμε. Εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν και θα δημοσιοποιούμε τα πάντα.
Γελάμε με την ψυχή μας, όταν βρισκόμαστε παρέα με ανθρώπους στους οποίους έχετε πει πως δεν μας μιλάτε και εκείνη την ώρα χτυπάει το τηλέφωνό μας και είναι κάποιος από εσάς ο οποίος δεν μας μιλάει!!!!!! Τότε καταλαβαίνετε τι λέει ο κύριος με τον οποίο πίνουμε καφεδάκι!!!!!
Λυπούμαστε πολύ, αλλά έχει ξεφύγει η κατάσταση.
Ευχόμαστε στους πολιτικούς και στους ποδοσφαιρικούς παράγοντες καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους κι ας τα έχουν καλά με τους κωλοτούμπες και τους δήθεν.
Εμείς θα μείνουμε όπως πάντα μακρυά τους, αλλά δεν θα ξεχάσουν ποτέ, πως εμείς δεν δηλώσαμε ποτέ ουδέτεροι. Είχαμε άποψη, είχαμε γνώμη και την γράφαμε δημόσια.