Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, η ώρα της αλήθειας είναι αυτή για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και φυσικά σε καμία περίπτωση, εμείς δεν ξεχάσαμε τα όσα γράφαμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος και τον υποβιβασμό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ήρθε λοιπόν η ώρα να μιλήσουμε ανοιχτά και να κάνουμε πράξη τα όσα έχουμε πει αν και εφόσον συμφωνήσει η διοίκηση της ομάδας.
Σήμερα θα επικοινωνήσουμε με τον πρόεδρο της ομάδας κύριο Αντώνη Βουρδάνο και θα....
ζητήσουμε συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο ώστε επίσημα να συζητήσουμε το σχέδιο και την πρόταση για την λειτουργία και την οργάνωση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Να θυμίσουμε πως με βάση αυτό το σχέδιο, προτείναμε όσα προτείναμε στην Γενική Συνέλευση.
Εμείς δεν ανήκουμε σ΄ αυτούς οι οποίοι περιμένουν την αποτυχία αυτής της διοίκησης, αλλά σ΄ αυτούς που στην πράξη θα στηρίξουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Εδώ και πολλά χρόνια όσοι δοκίμασαν απέτυχαν, για διάφορους λόγους.
Αυτούς τους λόγους προσπαθούμε με την πρότασή μας να τους αφήσουμε στην άκρη, ώστε να αυξήσουμε τα ποσοστά της επιτυχίας.
Η διαφορά της πρότασής μας έχει να κάνει με την ουσία και ότι είναι συγκεκριμένη προς την διοίκηση και όχι ανεύθυνη.
Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να την κάνει αποδεκτή και κανείς δεν πρέπει ν΄ αποκλειστεί αν θέλει να καταθέσει την δική του πρόταση.
Στην διοίκηση υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι και να διοικούν ξέρουν και από ποδόσφαιρο γνωρίζουν.
Εμείς θα καταθέσουμε την πρότασή μας επίσημα στο διοικητικό συμβούλιο, γιατί έχουμε υποχρέωση απέναντι στην Γενική Συνέλευση και στα μέλη του ΔΣ, αφού αυτό δεσμευτήκαμε να κάνουμε.
Στην συνέχεια, γίνει δεν γίνει δεκτή η πρότασή μας, εμείς θα την δώσουμε στην δημοσιότητα, ώστε ο κι εμείς και η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.
Θα θυμίσουμε και πάλι πως εμείς επιμένουμε στο "δεν περισσεύει κανείς" και προσθέτουμε και το "ουδείς αναντικατάστατος".