Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Δύσκολοι καιροί

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, μπορεί να μην έχουμε καταλάβει ακόμη το  σε ποια εποχή ζούμε και φυσικά δεν έχουμε καταλάβει πως οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους.
Μπορεί ο Μητσοτάκης να είναι η ελπίδα μας, αλλά κανείς δεν είπε πως θ΄ αρχίσει να μοιράζει χρήματα και ειδικά σε ποδοσφαιρικές ομάδες.
Ας προσγειωθούμε λοιπόν όλοι, στην ωμή πραγματικότητα.
Προβλήματα οικονομικά έχουν όλες οι ομάδες και η ουσία είναι ....
η κάθε μία να φροντίσει να έχει σωστή οργάνωση και να βρει τρόπους να παίρνει λίγα από πολλούς, γιατί τα πολλά από λίγους ή από έναν δεν υπάρχουν πλέον.
Αυτό που πρέπει όλοι να σεβαστούν και να καταλάβουν είναι το ότι πρέπει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους προς την κατεύθυνση το να βρεθούν χρήματα και όχι στο ποιοι θα πάρουν και πόσα θα πάρουν.
Φίλες και φίλοι η κάθε ομάδα δεν έχει ανάγκη σε πρώτη φάση, από ανθρώπους οι οποίοι θα βοηθήσουν ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ, οι προπονητές και άλλοι, αλλά το πως θα βρεθούν τα χρήματα για όλους αυτούς.
Γιατί το γράφουμε αυτό;
Γιατί υπάρχουν κανόνες σε όλα. Δεν πρέπει αυτοί που θα φέρουν τα χρήματα σε μια ομάδα να έχουν και τους δικούς τους ανθρώπους οι οποίοι και θα τα διαχειρισθούν;
Τα τελευταία χρόνια έχουμε ακούσει πολλά και διάφορα. Έχουμε ακούσει πως μάνατζερ, προπονητές και όχι μόνο έπαιρναν κάτι από αυτά που η ομάδα πλήρωνε για τον ποδοσφαιριστή!!!!
Κλείνουμε το θέμα και επαναλαμβάνουμε πως πάντα πρέπει να έχουμε κανόνες και να τους σεβόμαστε.