Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Πολύ καλό το κλίμα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ σε όλα τα επίπεδα και όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο που έχει να κάνει με τα επόμενα χρόνια.
Να γράψουμε κάτι, χωρίς παρεξηγήσεις. 
Αυτή η διοίκηση, δεν θα κάνει τα λάθη του παρελθόντος, δεν θα υποκύψει σε πιέσεις και θα εφαρμόσει το δικό της σχέδιο και μόνο.
Ο καθένας μπορεί να έχει άποψη και να την καταθέτει, αλλά.... αυτό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως.
Θα θυμίσουμε σε όλους τα όσα συζητήθηκαν στις δύο τελευταίες Γενικές Συνελεύσεις γιατί αυτά θα γίνουν πράξη και κανείς δεν θα μπορέσει να τ΄ αλλάξει.
Για να σταθεί στα πόδια του ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, πρέπει να βρει και πάλι την χαμένη του αξιοπιστία.
Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να έχει στεγανά και ΟΛΟΙ να ακολουθούν το σχέδιο το οποίο θα κληθούν να υπηρετήσουν.
Γράψαμε πως για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν περισσεύει κανείς. Θα αξιοποιηθούν όλοι εκεί που μπορούν να προσφέρουν. 
Όσοι έχουν την άποψη πως μπορούν να "κάνουν παιχνίδι" με αυτή την διοίκηση, θα εκτεθούν και να ξέρουν πως δεν θα χάσει κάτι η διοίκηση, αλλά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Εμείς κρατάμε αποστάσεις και δεν βιαζόμαστε.
Αν σε κάποιους δεν αρέσει το σχέδιο που έχει αυτή η διοίκηση, ας το πούνε καθαρά.
Το αύριο της ομάδας δεν θα το παίξει κανείς στα ζάρια.
Προτάσεις μπορούν να καταθέτουν όλοι, αλλά την απόφαση θα την πάρει η διοίκηση, γιατί τα πάντα έχουν να κάνουν και με χρήματα και αυτή η διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να εκτεθεί.
Όλα τα μέλη της διοίκησης γνώριζαν πριν αναλάβουν, όπως γνώριζαν και τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πως δύο προπονητές, ο κ. Γιώργος Λάμπρου και ο κ. Παναγιώτης Τοκπασίδης, θα είναι στο δυναμικό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Πάντως για να το διασκεδάσουμε και λίγο, καλές οι προτάσεις, αλλά καλό θα είναι να τις συνοδεύουν κάποιοι και με χρήματα. Δεν είναι δυνατόν άλλοι να πληρώνουν και άλλοι να προσπαθούν να κάνουν παιχνίδι.