Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

.....σουτάκια

- Τελικά η ανευθυνότητα κάποιων ανθρώπων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Το μόνο που κάνουν είναι να φορτώνουν ευθύνες σε ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση. Κύριοι χωρίς φωτιά καπνός δεν υπάρχει κι πρέπει να το καταλάβετε. Όταν ανάβετε ....
φωτιές, να ξέρετε πως όλοι θα δούνε τον καπνό και θα κρίνουν. Εμείς με τις ρουφιανιές και τα κουτσομπολιά σας δεν θέλουμε να έχουμε παρτίδες και αυτός είναι ο λόγος που επιλέξαμε να μείνουμε στην άκρη. Μας στενοχωρεί που πάτε από λάθος σε λάθος και σας τα έχουμε πει, αλλά μέχρι εκεί. Να μην ξεχνάτε αυτό που λέει ο λαός. "της κοντής ψω...ς, της φταίει το μαλλί"!!!!!!

- Κύριοι δεν κάνουμε πλάκα. Μιλάμε σοβαρά και δεν μπορούμε ν΄ ακούμε να λέει ο προπονητής κύριος Κιαπέκος πως θα δούμε κάτι πολύ μεγάλο, την ώρα που για κάποιο λόγο μια ομάδα όπως η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ, με πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές, με φιλάθλους και χωρίς κανένα οικονομικό πρόβλημα, να είναι 27 βαθμούς πίσω από τον πρώτο της βαθμολογίας και 14 πίσω από τον δεύτερο και μόλις 4 βαθμούς παραπάνω από μια θέση που πιθανότατα οδηγεί σε υποβιβασμό!! Φυσικά και η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ δεν θα έπρεπε να είναι σ΄  αυτή την θέση, αλλά είναι. Αντί λοιπόν ο αγαπητός κύριος Κιαπέκος ν΄ αναλύσει το γιατί, ρίχνει την μπάλα στα βουνά, μιλώντας για κάτι πολύ μεγάλο!!!!  Εμείς πιστεύουμε πως το πρόβλημα έχει να  κάνει με το μάτιασμα. Νίκο πρέπει να σ΄ έπιασε το κακό μάτι. Ολοταχώς για ξεμάτιασμα λοιπόν.