Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Θα γράφουμε καθημερινά  το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ γιατί είναι αλήθεια πως κάποιοι δεν καταλαβαίνουν και θεωρούν πως αυτοί μπορούν και μεταφέρουν τα πάντα, εκτός από τον κορονοϊό. Έχουν μαύρα μεσάνυχτα και είναι κίνδυνος θάνατος. Να τους λέμε πως είναι δολοφόνοι και πως....
πρέπει να σεβαστούν τους άλλους αν δεν θέλουν να σεβαστούν τον εαυτό τους. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ γιατί πρέπει να προστατέψουμε την ζωή μας και την ζωή των άλλων.

- Λίγη υπομονή ακόμη κι σιγά σιγά ο εφιάλτης θα τελειώσει. Όλα θα επανέλθουν, ακόμη και τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.  Τα πάντα θα ξαναπάρουν τον δρόμο τους, αλλά δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε σήμερα. Αλήθεια ει κανείς με την αγωνία για το ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα και ποια θα υποβιβαστεί; Ζει κανείς με την αγωνία για το ποια θα είναι η διοίκηση της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ή της ΕΠΟ; Όλοι ζούνε με την αγωνία για το αν ο κορονοϊός χτυπήσει και την δική τους πόρτα.

- Ποιος άραγε θα μπορέσει να γράψει ένα άρθρο για το θέμα και τα όσα κάποιοι διαρρέουν για τα της ΕΠΣΕ; Τι είναι αυτό που τους κρατάει το χέρι και έχουμε μαύρα μεσάνυχτα; Γιατί κανένας δεν θέλει να σπάσει αυγά; Γιατί η Πειθαρχική της ΕΠΣΕ δεν καλεί κι αυτούς που διαρρέουν διάφορα σε απολογία ή να τους ζητήσει ν΄ ανακαλέσουν; Γιατί μπορεί να καλεί παράγοντες ομάδων και όχι παράγοντες της ΕΠΣΕ; Ποια είναι τα καθήκοντα της Πειθαρχικής;  Εκτός από την Πειθαρχική της ΕΠΣΕ, υπάρχουν κι άλλα όργανα στο ποδόσφαιρο τα οποία μπορούν να παρέμβουν, για να διαπιστώσουν τι εννοούν ΟΛΟΙ αυτοί οι οποίοι διαρρέουν διάφορα. Πάντως οι κατά τ΄ άλλα λαλίστατοι της ενημέρωσης θα μπορούσαν να γράψουν κάτι και να μην επιλέγουν την σιωπή, έναντι κάποιων εξυπηρετήσεων..

- Τι θέλετε κύριε; Να μας πάτε στην δικαιοσύνη αν πιστεύετε πως αδικήσαμε τον πρώην δήμαρχο κι την παράταξή σας. Εμείς γράψαμε την άποψή μας και επιμένουμε σ΄ αυτή. Δεν είναι δυνατόν επειδή κάποιος έφαγε μαύρο από τους δημότες, να λέει ότι θέλει και να κατηγορεί την νέα δημοτική αρχή γι΄ αυτά που ο ίδιος δεν υλοποίησε για κάποιους λόγους. Η Βάκα δεν είχε ούτε χορηγούς, ούτε αβανταδόρους εργολάβους και αυτό το γνωρίζουν όλοι.

- Έλα Χριστέ και Παναγιά. Βρεθήκαμε στην Λάμψακο σε φιλικό σπίτι και πέσαμε πάνω σε συζήτηση για γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία. Πυρ και μανία έλεγαν πως είναι "το αφεντικό" με ανθρώπους στους οποίους έδωσαν χρήματα για να τα δώσουν σε κάποιους που τα είχαν ανάγκη, μαζί  και με ψηφοδέλτια για τις δημοτικές εκλογές και αυτοί δεν τα έδωσαν!!! Μάλλον για τις δημοτικές στην Γαλλία θα εννοούσαν!!!!