Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Φυσικά να προσέχετε την υγεία σας . ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ για όσο χρονικό διάστημα χρειασθεί και χωρίς να ρωτάμε συνεχώς αν θα χαθεί η σχολική χρονιά για τα παιδιά μας και άλλα τέτοια, γιατί το στοίχημα είναι αν θα καταφέρουμε να έχουν την υγεία τους τα παιδιά μας κι αν οι μεγάλοι...
καταφέρουμε να ζήσουμε για να τα καμαρώνουμε. Η κατάσταση είναι σοβαρή κι ας μην αστειευόμαστε. Τα μαθήματα των παιδιών γίνουν δεν γίνουν "δεν θα σκοτώσουν" κανέναν. Αν δεν πάμε για καφέ, για φαγητό για διασκέδαση, δεν θα χάσουμε την ζωή μας. Αν όμως πούμε πως εμείς δεν παθαίνουμε τίποτα, βάζουμε σε κίνδυνο την δική μας ζωή και την ζωή των άλλων.

- Τι ζόρι τραβάς μεγάλε; Εμείς ούτε βρίζουμε, ούτε ψέματα γράφουμε. και ούτε μας ενοχλούν τα παραμύθια σου. Θα έπρεπε να ξέρεις πως όταν ρίχνεις λάσπη στον ανεμιστήρα, πολλές φορές επιστρέφει σ΄ εσένα. Τώρα αυτό συνέβη και απλά δεν το περίμενες. Επειδή κάποιος μίλησε για οικογένεια, αυτό θα έπρεπε να το είχες σκεφτεί πολύ νωρίτερα, γιατί οικογένεια έχουμε κι εμείς και έχουν όλοι αυτοί τους οποίους συκοφαντείς. Ο λογαριασμός είναι αυτός και απλά σου ήρθε και τον πληρώνεις. Και κάτι τελευταίο. Μπορεί να έχεις τον τρόπο σου και να κλείνεις στόματα, αλλά το δικό μας χρόνια τώρα δεν μπόρεσες να το κλείσεις. Θα σου θυμίσουμε πως το προσπαθείς από τότε που η ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ κέρδισε το πρωτάθλημα στην Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ με τον Αντώνη Πριόνα στον πάγκο κι εσύ ήσουν ένας από αυτούς που την διέλυσαν και δεν την δήλωσαν στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ. Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε και δεν άλλαξες. Κωλοτούμπας, ρουφιάνος, συκοφάντης. 

- Πιστεύουμε πως στην ΕΠΣΕ θα καταλάβουν και θα διορθώσουν ένα μεγάλο λάθος που έκαναν και δεν θα μπλέξουν σε περιπέτειες, αφού κάποιοι ετοιμάζουν τα απαραίτητα και θα ψάξουν στην ΕΠΟ την δικαίωσή τους. Πρόεδρε κύριε Ρέτσα, η ΕΠΣΕ δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται.

- Όταν κάποιος υπάλληλος ξέρει πως δεν είναι και τόσο εντάξει όσο θα έπρεπε, φροντίζει ώστε "οι φίλοι του" να μην δημιουργούν και πολύ θόρυβο, γιατί μπορούν αυτό να το κάνουν και αυτοί που είναι φίλοι με τους απέναντι και ν΄ αρχίσουν τον δικό τους θόρυβο.

- Οι ομάδες που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα, θα ξεκινήσουν "ελεγχόμενες" προπονήσεις σύντομα κι εφόσον μετά από λίγες μέρες θα έχουμε κάποια ύφεση με τον κοροναϊό. Ψυχραιμία, προσοχή, τήρηση των κανόνων και όλα θα πάνε καλά.