Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

....φαπούλες

- Τα πόδια τους κάτω να χτυπάνε μερικοί κύριοι και μερικές κυρίες δεν θα πείσουν κανέναν, για τα όσα η σημερινή Δημοτική Αρχή με δήμαρχο την κυρία Έλενα Βάκα κάνει. Τρέχουν και ψάχνουν τα πάντα, αλλά δεν βρίσκουν τίποτα. Τα παπαγαλάκια τα οποία έχουν ανοίξει τον ανεμιστήρα και ρίχνουν λάσπη, έχουν......
πάθει πλάκα, αφού η λάσπη γυρίζει πάνω τους  και τους πνίγει. Είχαν συνηθίσει στο να έχουν ένα κομμάτι από την πίτα και να κοροϊδεύουν τον λαό και τώρα που η Βάκα δεν μοιράζει πίτα δεν μπορούν να το χωνέψουν!!! 

- Ας το καταλάβουν ΟΛΟΙ καλά. Αν διαπιστώσουμε πως αυτή η δημοτική αρχή, με δήμαρχο την κυρία Βάκα, λέει ψέματα στους δημότες, θα είμαστε οι πρώτοι που θα την κρεμάσουμε στα μανταλάκια χωρίς δεύτερη σκέψη.

- Κατηγορούσαν τον Μητσοτάκη για την απαγόρευση των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων. Τι έχουν να πούνε τώρα; Θα δείτε που στο τέλος θα τον χειροκροτούν ΟΛΟΙ εκτός από κάποιες κυρίες και κάποιους κυρίους, οι οποίοι έχουν μια αλεργία με τον Μητσοτάκη και την Νεα Δημοκρατία και τέτοιοι υπάρχουν και στην Εύβοια. Ιδιαίτερα μι κυρία από την Νότια Εύβοια που κατοικεί στην Αθήνα και η οποία πέρασε για λίγο και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά δεν βλέπει τίποτα καλό σ΄ αυτή την κυβέρνηση και επιμένει στον Τσίπρα. Βγήκε να υπερασπιστεί και τον Παπαδημούλη με τα ψώνια, αφού όπως είπε το ίδιο κάνει κι αυτή.