Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

....σουτάκια

- Τελικά ποιους επιβραβεύει η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ; Αυτούς που αδιαφορούν για τις αποφάσεις της, για τις προθεσμίες που βάζει και για τις προσκλήσεις που στέλνει.; Έτσι όπως το πάει η ΕΠΣΕ ενώ μέσα στην επιδημία από τον κορονοϊό ζήτησε ανακλήσεις και ....
διευκρινήσεις, τώρα μάλλον επιλέγει την σιωπή!!!

- Τι δεν κατάλαβαν οι κύριοι για την παρουσία δημοσιογράφων Αθηναϊκού Μέσου Ενημέρωσης  στην Χαλκίδα; Εμείς δεν καλέσαμε κανέναν γιατί αν το είχαμε κάνει θα το γράφαμε, όπως κάνουμε πάντα. Οι κύριοι ήρθαν όταν ενημερώθηκαν από γνωστό παπαγαλάκι, για θέματα στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Η διαρροή υπήρξε από μέσα με στόχο να χτυπηθεί μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΕ, αλλά τελικά κάποιοι πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι.

- Εμείς θα περιμένουμε να δούμε αυτές τις μέρες, που το πάνε τα παπαγαλάκια και οι εντολείς τους και φυσικά θα πάρουμε θέση με όσα στοιχεία έχουμε στην διάθεσή μας. Δεν θα αποκρύψουμε κανένα στοιχείο και δεν θα φοβηθούμε κανέναν. Οι απειλές "του ξέρουμε πολλά και θα δουν τι θα πάθουν" δεν μας τρομάζουν, γιατί δεν είχαμε ποτέ κάποια θέση στην ΕΠΣΕ και δεν υπογράφαμε τίποτα. Άλλοι είναι αυτοί που άλλα έλεγαν και άλλα λένε.