Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Η άποψή μας

 Μπορεί να μας κατηγορούν για πολλά, αλλά ξέρουν πως γράφουμε αλήθειες.
Στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο τίποτα πλέον δεν είναι ίδιο και τίποτα δεν πρόκειται να πετύχουν, αυτοί τους οποίους έχουμε κατηγορήσει ως νοσταλγούς της παράγκας, ως δήθεν εξυγιαντές κι άλλα σχετικά.
Για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο τελειώνει μια εποχή και είναι ...
φανερό πως θ΄ αρχίσει μια άλλη.
Τα "παιδιά" μεγάλωσαν έδωσαν όσα είχαν να δώσουν και πλέον ήρθε ή έρχεται η ώρα μιας άλλης πολιτικής για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Εδώ και χρόνια υπήρχε και διοίκησε το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο μια παρέα ανθρώπων έχοντας στο τιμόνι τον κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου. Αυτή η παρέα δεν υπάρχει  τώρα και φυσικά αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Αυτή η παρέα δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να συνεχίσει έτσι όπως ήταν όλα αυτά τα χρόνια.
Τα όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα είναι απίστευτα κι εμείς που στηρίξαμε αυτή την παρέα, φτάσαμε στο σημείο να γράφουμε πως δεν αξίζει τον κόπο να βρισκόμαστε από την μία ή την άλλη πλευρά της παρέας.
Ο κύριος Γιάννης Παπακωνσταντίνου έχει δηλώσει πως δεν θα είναι και πάλι υποψήφιος και πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η δικαίωση.
Η σημερινή διοίκηση με τον κύριο Γιάννη Ρέτσα στην θέση του προέδρου, δείχνει να πολεμάει αυτά τα οποία τα περισσότερα μέλη υπηρέτησαν τα τελευταία χρόνια.
Ποιοι ήταν όλα αυτά τα χρόνια στο ΔΣ της Ένωσης;
Παπακωνσταντίνου, Πίσχινας, Παπαδάκης, Αλαφάκης, Ρέτσας, Τσεκούρας, Ιωσήφ, Καλυβίτης, Κατσαντώνης, Γεραντώνης, Δημητρίου, Βούλγαρης και κάποιοι ακόμη.
Μπορούν σήμερα όλοι αυτοί να λειτουργήσουν ως ομάδα; Μπορούν να μιλήσουν με καλά λόγια ο ένας για τον άλλον;
Όχι βέβαια. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.
Είναι πλέον χωρισμένοι στα τρία.
Τα κομμάτια βρείτε τα μόνοι σας.
Το ένα κομμάτι είναι απέναντι στον κύριο Ρέτσα, το άλλο μαζί του και κάποιοι δεν θα είναι καν υποψήφιοι την επόμενη φορά, γιατί δεν θέλουν να "πετροβολήσουν" την παρέα που είχαν δημιουργήσει.
Φίλες και φίλοι, κυρίες και κύριοι, δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα και το "ο θάνατός σου, η ζωή μου", εμάς δεν μας αρέσει και δεν το στηρίζουμε.
Περιμέναμε αρκετό καιρό ν΄ αλλάξει κάτι και να ηρεμήσουν όλοι, αλλά δυστυχώς τίποτα δεν άλλαξε. Στην ΕΠΣΕ τώρα υπάρχουν "οι καλοί και οι κακοί". 
Εμείς επιμένουμε. 
Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί, αφού ότι έγινε όλα αυτά τα χρόνια τα έκαναν όλοι μαζί και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να λέει πως δεν ήξερε. Αυτό είναι ανευθυνότητα.
Εμείς εφόσον δεν καταλαβαίνουν τίποτα, ευχόμαστε τα καλύτερα στην διοίκηση του κυρίου Ρέτσα, αλλά κρατάμε τις θέσεις μας και μακάρι να μην δικαιωθούμε, γιατί αν συμβεί αυτό, τότε τα μέλη της σημερινής διοίκησης θα βρεθούν σε δύσκολη θέση και δεν θα φταίνε άλλοι.