Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

....σουτάκια

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο αφού  αγωνιστικά τα πήγε πολύ καλά και αυτό εξ αιτίας της στάσης του προπονητή κυρίου Τοκπασίδη Παναγιώτη και των ποδοσφαιριστών που έμειναν και αγωνίσθηκαν για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Διοικητικά η ομάδα βγήκε από την κρίση και πλέον έχει εξασφαλίσει την συνέχεια, εξ αιτίας του κυρίου Βασίλη Καρλατήρα και του κυρίου Νίκου Πέτρου. Να μην ντρεπόμαστε να τα λέμε αυτά και φυσικά να μην ξεχνάμε πως ήταν πολλοί αυτοί....
οι οποίοι ζητούσαν την διάλυση της ομάδας και μάλιστα προέτρεπαν τους ποδοσφαιριστές να μην κατεβαίνουν σε προπονήσεις και αγώνες. Όλα αυτά τελείωσαν, αλλά ήταν ένας εφιάλτης. Τώρα πρέπει ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές να ανταμειφτούν για την συμπεριφορά και την προσφορά τους. Αυτό για να γίνει θα πρέπει να βάλουν πλάτη όλοι όσοι πραγματικά αγαπούν την ομάδα. 
Η νέα διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα πρέπει να δημιουργήσει μια λίστα φίλων της ομάδας οι οποίοι κάθε μήνα θα προσφέρουν αυτό που μπορούν ώστε να υπάρχει κάλυψη των εξόδων.

- Στην ΠΑΡΑΛΙΑ μπορεί να τερμάτισαν την συνεργασία τους με τον κ. Πάνο Ελευθερίου, αλλά δεν ανακοίνωσαν ακόμη το όνομα του νέου προπονητή. Όταν θ΄ ανακοινωθεί ίσως θα πρέπει να γράψουν και δυο σειρές για το ποιοι ήθελαν την απομάκρυνση Ελευθερίου......

- Κανείς δεν πρέπει να πιστεύει πως έχει ασυλία και πως κανείς δεν έχει δικαίωμα να αποκαλύψει και την κακή του πλευρά, ιδιαίτερα όταν "καλή πλευρά" δεν έχει. Αυτά για τον κύριο ο οποίος μισεί "και θάβει" τους πάντες και πίστευε πως δεν θα έρθει η ώρα του.