Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

....σουτάκια

- Ο Βασιλιάς των σπορ είναι το ποδόσφαιρο, αλλά έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, όλα δείχνουν πως οι Βασιλιάδες έχουν μια μανία να κοιτάζουν να περνάνε αυτοί καλά. Ο καθένας που έχει μια εξουσία στο χώρο του ποδοσφαίρου έχει μια συμπεριφορά αυταρχική, όπως κι ο κάθε Βασιλιάς μιας άλλης εποχής. Λοιπόν για να το ξεκαθαρίσουμε. Αυτή η εποχή ξεπεράσθηκε...
και δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει. Τώρα στην εποχή που ζούμε, δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν μικροί και μεγάλοι Βασιλιάδες και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο. Έρχεται η ώρα κατά την οποία όλοι θα καταλάβουν πως έχουν υποχρέωση να σέβονται τον χώρο που υπηρετούν, με τις πράξεις τους και όχι στα λόγια. 

- Έτοιμοι ν΄ ασχοληθούν με τα διοικητικά του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου, δηλώνουν 2 πρόεδροι ομάδων της Νότιας Εύβοιας και ξεκαθαρίζουν πως δεν θα είναι αχυράνθρωποι, ούτε και καθοδηγούμενοι.  Όλα δείχνουν πως η παρέα μεγαλώνει αρκετά και όλα δείχνουν πως θαα έχουμε εξελίξεις. Τελικά αλλού είχαμε τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες. Στην παρέα υπάρχουν και άνθρωποι της αυτοδιοίκησης και αυτό έχει την σημασία του.