Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τραγική η κατάσταση σε όλο τον κόσμο και να ευχηθούμε να μην γίνουν πολύ χειρότερα τα πράγματα στην χώρα μας.  Να κάνουμε τον σταυρό μας καθημερινά και να ευχαριστούμε τον Θεό, αφού χωρίς την βοήθειά του δύσκολα θα ξεμπερδέψουμε. Υπάρχουν και οι άθεοι, αλλά κι αυτοί οι ....
οποίοι δεν θέλουν να πούνε έναν καλό λόγο και για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος δεν καθυστέρηση να πάρει μέτρα και να κλείσει ακόμη και τους ιερούς ναούς, κάτι που ο Τσίπρας δεν θα έκανε αν και άθεος. Ο Μητσοτάκης έδειξε υπευθυνότητα, χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος.

- Κούλη τον αποκαλούν κάποιοι, γιατί είναι ανίκανοι να μιλήσουν για πολιτική και φυσικά ανήκουν στους μπαχαλάκηδες και δεν αντέχουν να έχουν Νεοδημοκράτη Πρωθυπουργό, Περιφερειάρχη και δήμαρχο, αλλά και πρόεδρο Κοινότητας. Πρώην Πασόκοι και τώρα Συριζαίοι, αδυνατούν να χωνέψουν το ότι ο λαός έβαλε στο περιθώριο τους μπαχαλάκηδες και νοιώθουν μια ανακούφιση μιλώντας άσχημα για τον Μητσοτάκη. Ας συνεχίσουν, γιατί έτσι καταλαβαίνουμε τον πόνο τους, αφού πριν τις εκλογές έβλεπαν άλλους νικητές και ποτέ δεν βρήκαν την δύναμη να παραδεχθούν το πόσο λάθος έκαναν. 

- Χθες Τετάρτη συναντήσαμε τυχαία τον Δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων, κύριο Γιώργο Ψαθά στην Χαλκίδα. Δεν είχε κατέβει γι βόλτα, αλλά για να εξασφαλίσει όλα εκείνα τα είδη προστασίας και υγιεινής για το προσωπικό του Δήμου, για τους δημότες και για τα κτίρια. Η αγωνία του μεγάλη, αλλά μας είπε πως κάνει ότι μπορεί, ώστε το κκό να είναι μικρό. Από την κουβέντα που κάναμε δεν έμεινε έξω και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο για το οποίο επίσης ανησυχεί και μάλιστα πολύ, αφού όπως είπε, κάποιοι καβάλησαν καλάμι και έδειξαν μεγάλη αχαριστία.

- Δεν γράψαμε λένε για την ανάκληση δηλώσεων του κυρίου Γκαλούφα. Κύριοι η ΕΠΣΕ δεν έχει καλά αντανακλαστικά και φυσικά τώρα με τον κορονοϊό μάλλον έχει επηρεασθεί και πάει από γκάφα σε γκάφα. Θυμήθηκε να τιμωρήσει τον πρόεδρο του Μιαούλη τον κύριο Βασίλη Βούλγαρη, μετά από δύο μήνες και μάλιστα ανακάλυψε πως έχει δικαίωμα να ισχύει η τιμωρία του όχι από την ώρα της απόφασης αλλά στο μέλλον!!!! Κάλεσε τον κύριο Γκαλούφα, αλλά και τον κύριο Μαντζάνα να ανακαλέσουν για δηλώσεις που έκαναν στον κύριο Λαγό, τις οποίες ποτέ δεν έκαναν!!! Σχόλια μεταξύ τους έκαναν στο fb τα οποία πήρε ο κύριος Λαγός και τα οποία και ο ίδιος χαρακτηρίζει δηλώσεις!!! Δηλώσεις έγιναν κύριοι και μάλιστα άκρως συκοφαντικές, από τον προπονητή κύριο Γκόφα και φυσικά συκοφαντική ήταν και η ανακοίνωση του ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ την διοίκηση του οποίου η ΕΠΣΕ δεν κάλεσε να ανακαλέσει. Γιατί άραγε η ΕΠΣΕ καλεί μόνο αυτούς που κάτι λένε για την διοίκηση και όχι για τους διαιτητές; Έχουν ανάγκη να χρησιμοποιούν την απειλή της τιμωρίας για να υποχρεώνουν σε ανακλήσεις αυτούς που δεν γουστάρουν ή αυτούς που θεωρούν αντιπάλους; 

- Εμείς κοτούλες και παπαγαλάκια δεν θα γίνουμε. έχουμε κάθε δικαίωμα να κρίνουμε τις πράξεις της διοίκησης της ΕΠΣΕ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κύριο Γιάννη Ρέτσα ο οποίος για έναν περίεργο λόγο βρέθηκε να πολεμά ανθρώπους και παράγοντες οι οποίοι πίστεψαν σ΄ αυτόν. Ξέρουμε πως μπορεί η θέση του προέδρου της ΕΠΣΕ να αλλάζει τον χαρακτήρα του ανθρώπου, αλλά πιστεύαμε πως ο κύριος Ρέτσας θα μπορούσε να μην συρθεί σε λάθος δρόμο  Περιμένουμε να δούμε την αντίδραση της ΕΠΣΕ και ο κορονοϊός δεν είναι δικαιολογία για καθυστέρηση. Χθες έληξε η ημερομηνία και ήταν δική τους επιλογή να ανοίξουν πληγές αυτή την εποχή. Ας πάρουν λοιπόν τις αποφάσεις τους κι ας τις ανακοινώσουν, γιατί το θέμα θα έχει συνέχεια.