Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Καλησπέρα στις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ

Μας παρεξηγούν όταν γράφουμε, μας παρεξηγούν κι όταν δεν γράφουμε για την ομάδα αυτή. Η πλάκα  είναι πως μας παρεξηγούν κάποιοι της διοίκησης και κάποιοι συνεργάτες της ομάδας. Γιατί άραγε; Πρόεδρος της ομάδας είναι ο κύριος Λεοντής και τον σεβόμαστε, όπως σεβόμαστε το κάθε μέλος της διοίκησης και τον κάθε συνεργάτη της ομάδας. Εμείς δίγλωσσοι δεν ήμασταν και δεν θα γίνουμε ποτέ και το αποδεικνύουμε καθημερινά.
Ο αντιπρόεδρος έκανε κάποιες....
δηλώσεις και μπήκαμε στην διαδικασία να ζητήσουμε εξηγήσεις. Μόνοι μας το παλέψαμε και τελικά ο αντιπρόεδρος κύριος Σωτηρίου με νέα δήλωσή του διευκρίνισε πως προηγούμενες δηλώσεις του, δεν αφορούσαν συγκεκριμένο πρόσωπο και κανέναν εκπρόσωπο των ΜΜΕ της Εύβοιας. Να σημειώσουμε πως λίγα 24ωρα πριν, τα μέλη της διοίκησης των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ υπέγραφαν κοινή δήλωση/ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά έδιναν στήριξη στον κύριο Σωτηρίου.
Πως να τα εξηγήσουμε όλα αυτά; Όλοι δίκιο δεν μπορεί να έχουμε. Κάποιοι έχουν συρθεί και κάποιοι στάθηκαν όρθιοι. Το ποιοι είναι κωλοτούμπες το δείχνουν οι πράξεις τους.  Εμείς πάντως δεν είμαστε. Ενόχλησε κάποιους η διευκρινιστική δήλωση Σωτηρίου και δεν τους ενόχλησε η δική τους διγλωσσία;;;
Εμείς πάντως δεν είμαστε εχθροί της ομάδας και το έχουμε αποδείξει.
Φυσικά και θέλουμε να παραμείνει η ομάδα στην Α΄ ΕΘΝΙΚΗ και θα στηρίξουμε την προσπάθεια των κοριτσιών και του προπονητή, με τον δικό μας τρόπο και χωρίς να έχουμε μισθό από την ομάδα.
Το καταλάβατε κάποιοι ή να το επαναλάβουμε;;;;
Όσο για "τους ωραίους", βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση αφού είμαστε μεταξύ Δημητράκη και Τόλη. Μπορεί όμως κάποιος από τους δύο να μην είναι στην ομάδα μέχρι τότε, ίσως μας λύση το πρόβλημα.