Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

.....φαπούλες

- Η αστυνομία, αλλά και η δημοτική αρχή, θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να μην υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα στον εξωτερικό χώρο, αλλά και στον εσωτερικό, σε ...
καταστήματα έστω κι αν αυτά είναι κλειστά. Είναι απαράδεκτο κι επικίνδυνο κάποιοι να βρίσκουν την ευκαιρία και να δημιουργούν παρέες.

- Οι περιπολίες της αστυνομίας αλλά και της δημοτικής αρχής θα αποτρέψουν την συγκέντρωση πολλών σε παραλίες, πλατείες και πάρκα, όπως και σε παιδικές χαρές και ανοιχτούς χώρους άθλησης.

- Ένα μεγάλο μπράβο σε δασκάλους και καθηγητές οι οποίοι απασχολούν τα παιδιά, με σύμμαχο την τεχνολογία. Δεν περιμέναμε αυτό να το κάνουν σε τόσο μεγάλο βαθμό, ακόμη και δάσκαλοι του Δημοτικού σχολείου. Είναι μεγάλη η βοήθεια που προσφέρουν στα παιδιά και τις οικογένειές τους και οι καθηγητές των φροντιστηρίων.
Παρακολουθούμε από την πρώτη μέρα που έκλεισαν τα σχολεία, την μικρή μας κόρη η οποία περιμένει πως και πως να βάλει το θέμα της ημέρας η δασκάλα της και ν΄ αρχίσει την προσπάθεια. Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπαιδευτικούς.