Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Το τι συμβαίνει στον κόσμο το ξέρετε ΟΛΟΙ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και αυτό δεν είναι ένα απλό σύνθημα, αλλά σύνθημα ζωής. Κανένας δεν μπορεί να σώσει κανέναν...
αν αυτός πάει κόντρα και αδιαφορεί για τους κανόνες. 

- Τιμωρήθηκε ο πρόεδρος του ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ δύο μήνες μετά τις δηλώσεις του και αφού έχουν διακοπεί τα πρωταθλήματα και όλοι δίνουμε την μάχη με τον κοροναϊό. Η Πειθαρχική της ΕΠΣΕ μάλλον κάτι δεν ξέρει καλά. Υπάρχει ποινή η οποία δεν αρχίζει από την ώρα που την αποφασίζουν αλλά από τότε που θέλει η Επιτροπή; Ο κ. Βούλγαρης δεν είναι ποδοσφαιριστής, αλλά πρόεδρος ομάδας και οι ομάδες δεν ανέστειλαν την λειτουργία τους. Θα θυμίσουμε στην ΕΠΣΕ και την Πειθαρχική πως είχαν τιμωρήσει προπονητή και έκτισε την ποινή του τους καλοκαιρινούς μήνες!!! 

- Να έχουν και λίγο χιούμορ κάποιοι και να μην παρεξηγούν τα πάντα. Εμείς ούτε μάτια, ούτε αυτιά κλείνουμε και φυσικά δεν θα σταματήσουμε τα σχόλιά μας. Ο μπουκαδόρος καλά θα κάνει να παίξει με τους κολλητούς του και όχι μ΄ εμάς. Εμείς ούτε ξενοπηδάμε περιφράξεις, ούτε ότι βρούμε μπροστά μας. Σεβόμαστε τους εαυτούς μας, την οικογένειά μας την θέση μας και πολλά άλλα. 

- Αύριο τελειώνει ο χρόνος που έδωσε η ΕΠΣΕ για ν΄ ανακαλέσουν κάποιοι παράγοντες. Ας υποθέσουμε πως το κάνουν αλλά πως θα γίνει αυτό; Για παράδειγμα σ΄ εμάς ή σε κάποιο άλλο ΜΜΕ, δεν έκανε δηλώσεις κάποιος παράγοντας, αλλά είχε γράψει στο fb και από εκεί το πήρανε αυτοί που το πήρανε. Πως θ΄ ανακαλέσει κάτι που δεν δήλωσε;;;;

- Το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Εύβοια γυρίζει σελίδα και στο νέο πρωτάθλημα της περιόδου 2020-2021 θα ξεκινήσει κάτι πολύ δυνατό και με γερές βάσεις. Εμείς δεσμευτήκαμε να μην δώσουμε λεπτομέρειες για ένα σχέδιο που υπάρχει και μακάρι να υλοποιηθεί.