Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο, με υγεία και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. Ας κάνουμε υπομονή. Ας φροντίσουμε τον εαυτό μας, την οικογένειά μας, τους φίλους, τους συγγενείς...
και τους γείτονες.

- Την καλημέρα μας και στον Γραμματέα της ΕΠΣΕ κύριο Γιώργο Πίσχινα, ο οποίος περνάει ένα πρόβλημα υγείας και να ευχηθούμε σύντομα να επιστρέψει στο σπίτι του υγιέστατος.  Όταν με το καλό επιστρέψει το δικό μας μήνυμα θα είναι καθαρό και δυνατό. Πάνω απ΄ όλα είναι η ζωή και η οικογένεια.

- Και ξαφνικά κομβόι αυτοκινήτων από Αθήνα προς Εύβοια και όχι μόνο. Γιατί;;;
Τελικά κάποιοι δεν θα βάλουν ποτέ μυαλό. Νομίζουν πως αυτούς δεν τους πλησιάζει ο κορονοϊός και αυτούς πραγματικά μόνο μαλάκες μπορείς να τους χαρακτηρίσεις. Αυτοί όταν ο κορονοϊός  θα τους  χτυπήσει την πόρτα, θ΄ αρχίσουν να κατηγορούν το κράτος, την κυβέρνηση, τα νοσοκομεία κλπ.

- Ότν ο κύριος προπονητής κάνει δηλώσεις, δεν φταίμε εμείς που θα τις σχολιάσουμε. Σε λίγο θα σχολιάσουμε και τις δηλώσεις του και το ευχαριστώ, που θα έπρεπε να πει στον συνεργάτη του!!!!

- Λοιπόν Σαββατοκύριακο έχουμε και ας πάμε χαλαρά. Δεν θα προχωρήσουμε σε πολλές αναρτήσεις σήμερα και αύριο, εκτός κι αν συμβεί κάτι. Καλά να περάσετε στο σπίτι με την οικογένειά σας και προσπαθήστε να πείσετε και άλλους να μείνουν στο σπίτι.