Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα, καλό μήνα και καλό Καλοκαίρι, αλλά να μην ξεχάσουμε να ευχηθούμε τα καλύτερα στα παιδιά του Δημοτικού και των νηπιαγωγείων, τα οποία από σήμερα θα είναι και πάλι στα σχολεία τους, αλλά και στους δασκάλους οι οποίοι θα ....
προσπαθήσουν για το καλύτερο.

- Σήμερα είναι μια μέρα κατά την οποία τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας θα πάρουν την απόφαση για την αναδιάρθρωση και το μέλλον του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου. Ξέρουμε και καταλαβαίνουμε πως το κάθε μέλος θα ήθελε να εξυπηρετήσει κάποιο σωματείο, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός του ΔΣ. Το κάθε μέλος φροντίζει γι το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και όχι τα συμφέροντα ενός σωματείου.
Καμία χάρη, καμία εξυπηρέτηση, καμία σχέσει με νοσταλγούς της παράγκας. Στο θέμα της ανόδου τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Εφαρμογή της προκήρυξης για να μην δημιουργηθούν παρατράγουδα.

- Σήμερα θα γράψουμε τα ονόματα των μελών του ΔΣ και αύριο πιστεύουμε πως δίπλα θα γράψουμε πως αξίζουν συγχαρητήρια, αφού δεν υπέκυψαν στις πιέσεις και δεν έκαναν κωλοτούμπες.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ε.Π.Σ. ΕΥΒΟΙΑΣ
1)   ΡΕΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2)   ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
3)   ΑΛΑΦΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
4)   ΠΙΣΧΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
5)   ΛΑΜΠΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΑΠ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
6)   ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΑΜΙΑΣ
7)   ΜΙΣΙΡΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑΣ
8)   ΙΩΣΗΦ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΟΣ
9)   ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΕΛΟΣ
10) ΚΑΛΥΒΙΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ  ΜΕΛΟΣ
11) ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΜΕΛΟΣ

- Η καλημέρα κλείνει εδώ για σήμερα και ευχόμαστε τα μέλη του ΔΣ να σταθούν στο ύψος τους.